Kanye West en Irina Shayk zijn aan het daten: "Ze zien elkaar wel zitten"

Het lijkt erop dat Kanye een nieuw liefje heeft

Kanye West laat er geen gras over groeien. De rapper en kersverse ex van Kim Kardashian is op vakantie met Russisch topmodel Irina Shayk - met wie hij het al enige tijd gezellig heeft, zo meldt Page Six. Volgens ingewijden vierde de rapper samen met het model zijn verjaardag in het zuiden van Frankrijk.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kanye West Irina Shayk daten

Kimye tekende vier maanden geleden de scheidingspapieren. Het ziet ernaar uit dat Kanye inmiddels weer aan het daten is. De geruchten doken twee weken geleden op via het Instagramaccount DeuxMoi - dat anoniem allerlei juice over celebrities toegestuurd krijgt. De rapper zou toen voor het eerst gespot zijn met topmodel Irina. En als we de anonieme bron van Page Six mogen geloven, blijken de dategeruchten te kloppen. "Kanye en Irina zien elkaar. Het is casual op dit moment, maar ze vinden elkaar leuk. Het is nu een paar weken aan de gang."

Kanye West Irina Shayk op vakantie

Kanye lijkt het zelfs zo gezellig te hebben met het model, dat de twee samen op vakantie zijn gegaan om de 44ste verjaardag van de rapper te vieren. In exclusieve beelden van DailyMail is te zien dat Kanye en Irina genieten van hun uitje in het zuiden van Frankrijk. De twee verblijven daar in een luxe boetiekhotel van maar liefst 600 hectare, genaamd Villa La Coste.

Kanye Irina verleden

De twee kennen elkaar al enige tijd. Zo figureerde Irina al eerder in een videoclip van Kanye en stond ze model voor zijn kledinglijn Yeezy. Waar we Irina wellicht ook eerder hebben gezien? In de armen van één van haar beroemde exen. Zo heeft ze een dochter samen met Bradley Cooper (genaamd Lea De Seine Cooper) en had ze eerder een relatie met voetballer Cristiano Ronaldo.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs