Bekende Nederlandse stellen met een groot leeftijdsverschil

Met een 'uitschieter' van 43 jaar

bekende-stellen-groot-leeftijdsverschil
Instagram

Liefde kent geen leeftijd, dat bewijzen onderstaande stellen maar weer. Dat er flink wat jaren tussen deze Bekende Nederlanders zitten, mag de liefdespret niet drukken. Cupido heeft bij allemaal raak geschoten. Glamour somt veertien BN'er-stellen op die ondanks het grote leeftijdsverschil dolverliefd op elkaar zijn.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Peter Jan Rens en Virginia van Eck

Peter Jan Rens (66) en Virginia (24) schelen 42 jaar. De twee zijn in januari 2017 getrouwd en hebben twee dochters samen, de 1-jarige Djanina en 3-jarige Djelisa. Virginia heeft daarnaast nog een zoon uit een eerdere relatie. Ook Peter Jan heeft een kind uit een eerdere relatie, een dochter van 37.

2 Ferri Somogyi en Noëlle van Stek

Er is een lieve kleine baby op komst! 💙💖 #babysomogyi #septemberbaby

Een bericht gedeeld door Ferri Somogyi (@ferrisomogyi) op

Ferri Somogyi (44) en Noëlle van Stek (26) schelen achttien jaar, ze zijn sinds mei vorig jaar een setje. Ze kwamen elkaar weer tegen in haar woonplaats enthey fell in looove. Vandaag maakte het stel bekend dat ze in september dit jaar hun eerste kind verwachten. Of het een jongen of meisje wordt, is nog niet duidelijk.

3 Heleen van Royen en Bart Meeldijk

Selfie @koffietijd.5uurlive @bartmeeldijk @tubino.nl

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen) op

De 52-jarige Heleen van Royen is sinds 2013 gelukkig met de 21 jaar jongere Bart Meeldijk (31). In 2015 vroeg de oud Rigby-drummer zijn grote liefde ten huwelijk. Dat wordt het tweede huwelijk voor de Nederlandse schrijver, die 20 jaar getrouwd is geweest met Ton van Royen.

4 André Hazes en Monique Westenberg

LAS VEGAS 🎰

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

De 23-jarige zanger André Hazes heeft sinds 2014 een relatie met Monique Westenberg (40). In oktober 2016 werden de twee ouders van hun zoontje André junior. Voor het verliefde stel is hun leeftijdsverschil van 16 jaar geen probleem, voor Rachel en Roxeanne Hazes alleen wel. Sinds Monique en Andre samen zijn, heeft Andre geen contact meer met zijn moeder en zus. Dat contact is inmiddels gelukkig wel verbeterd met Rachel, na een verzoeningspoging van Monique.

5 Anouk en Dominique Schemmekes

Zangeres Anouk (40) is tot over haar oren verliefd op de 21-jarige basketbalcoach Dominique Schemmekes. Leuk weetje: ze leerden elkaar kennen via de Instagramaccount van haar zoon. De twee zijn sinds 2015 bij elkaar en sindsdien dolgelukkig. Ze kregen dochter Jelizah Rose samen. Voor Anouk haar zesde kind, voor Dominique zijn eerste.

6 Patricia Paay en Robbert Hinfelaar

Na haar ex Adam Curry is Patricia Paay (68) vooral op jongere mannen gevallen. Ze leerde haar huidige man Robbert Hinfelaar (33) in 2016 kennen. De twee zijn in november 2016 in het geheim getrouwd. Na twee mislukte romances met achtereenvolgens de 34 jaar jongere Nicky van Dam en de 24-jarige autoverkoper Maurice Dix houdt ze haar grote liefde Robbert buiten de schijnwerpers.

7 Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

In 2016 lieten actrice Katja Schuurman (41) en haar veertien jaar jongere vriend, chefkok Freek van Noortwijk (28), weten dat ze gaan trouwen. In 2015 leerden ze elkaar kennen in Freeks restaurant Guts & Glory. Dat was niet lang na de breuk tussen Katja en Thijs Römer, met wie ze acht jaar getrouwd was en een dochter heeft.

8 Dj Tiësto en Annika Backes

Happy Valentine’s Day ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Tiësto (@tiesto) op

In december vorig jaar vroeg de 48-jarige Tijs Michiel Verwest, beter bekend als dj Tiësto, zijn vriendin, de 21-jarige Annika Backes, ten huwelijk. Annika’s antwoord was duidelijk: "Ik ga de rest van mijn leven doorbrengen met de liefde van mijn leven", stond er bij de foto geschreven. Het model en de dj zijn inmiddels vier jaar samen.

9 Rob de Nijs en Henriëtte de Nijs-Koetschruiter

Having a great time. Waiting for Zondag.

Een bericht gedeeld door Rob de Nijs (@robdenijslegend) op

De 75-jarige zanger Rob de Nijs en zijn 49-jarige Henriëtte de Nijs-Koetschruiter hebben een 5-jarige zoon Julius. Rob en zijn 26 jaar jongere vrouw gaven elkaar in 2008 het ja-woord. De zanger heeft al twee zoons met zijn ex-vrouw, Belinda Meuldijk.

10 Waylon en Bibi Breijman

Ik vind jou lief ❤️

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Toch wel hét binnenlandse liefdesnieuws van 2017; de 37-jarige Waylon kreeg een relatie met Oh Oh Cherso-realityster en vlogger Bibi Breijman (26). De twee leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan It Takes Two. Dat de vonk oversloeg, was toen al wel duidelijk. Niet snel daarna beëindigde Bibi na negen jaar haar relatie met Noël Xavier.

11 Hans Kraaij jr. en Sophie Nuijten

#gerard#hanskraaij#amsterdam#arena#ajax

Een bericht gedeeld door Lets Make Memories (@the_hommelesss_guy) op

Sophie Nuijten, inmiddels officieel Kraay-Nuijten, is sinds 2006 de vrouw van de 24 jaar oudere Hans Kraaij junior. Naar eigen zeggen is de 58-jarige voetbalkenner en rokkenjager door de 34-jarige Belgische schone getemd.

12 Martijn Krabbé en Noi Pakon Schuijffel

De knipperlichtrelatie van Martijn Krabbé (49) en zijn vriendin Noi Pakon Schuijffel (37) is al vaak voorbij gekomen. Dan was het weer aan, dan weer uit. In 2017 is het stel al twee keer uit elkaar gegaan. Vooralsnog lijkt het goed te gaan, we zien regelmatig foto’s van de twee op Martijns Instagram verschijnen.

13 Bridget Maasland en Bram Plattel

Een oceaan om in te schuilen! #❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

In de zomer vorig jaar werd duidelijk dat cupido weer raak had geschoten bij de 42-jarige Bridget Maasland. De presentatrice is sindsdien dolgelukkig met haar veertien jaar jongere vriend Bram Plattel. Eerder had de presentatrice nog het voornemen om niet meer op jonge mannen te vallen. Vanaf 45 jaar vind ik mannen te oud, maar 35 jaar lijkt me mooi.” Dat blijkt niet helemaal gelukt. Bridgets ex-vriend Fabio is 26 jaar oud, Bram is 28 jaar.

14 Michael van der Plas en Naomi Dijkstra

Vandaag is rood ❤️💄💋💃🏼👠🧣⛑

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

Vorige week werd bekend dat de 37-jarige ex van Barbie, Michael van der Plas, een nieuwe liefde heeft. Na zijn breuk met Barbie heeft de Hagenees zijn liefdesgeluk gevonden bij de vijftien jaar jongere Naomi Dijkstra (22) uit Haarlem.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs