Nichtje Gigi en Bella Hadid uit Kaatsheuvel tekent modellencontract: hallo Jo-Ann van den Herik

Gevalletje goede genen

jo-ann-nichtje-gigi-hadid
Jo-Ann van den HerikInstagram

It's in the family... Na moeder Yolanda Hadid, zussen Gigi en Bella Hadid, tekent nu ook nichtje Jo-Ann een modellencontract. Maak kennis met Jo-Ann van den Herik: het 18-jarige nichtje van de wereldberoemde Hadid-familie, wonend in 'Eftelingstad' Kaatsheuvel.

Plus-size
Jo-Ann heeft meteen een internationaal contract in de wacht gesleept bij IMM Europe. "Ik kan nu over de hele wereld jobs krijgen," vertelt ze aan RTL-Boulevard. Onlangs had ze een casting voor G-star.

Nichtje van
Ze geeft aan zich te willen richten op haar eigen carrière en niet bekend te willen staan als 'het-nichtje-van.' Jo-Ann gaat ook voor een andere branche dan haar nichtjes, namelijk: plus-size.

Wel pleit ze voor geen onderscheid meer tussen model en plus-size. "Ten opzichte van de modewereld ben ik plus-size, omdat daar allemaal meisjes werken met maat 34-36, maar ik vind dat de term afgeschaft moet worden, dat er gewoon maar één modellenterm bestaat, maakt niet uit wat voor maat je hebt."

Insta-famous
Jo-Ann is met ruim 45 duizend volgers nog niet zo Insta-famous als Gigi en Bella Hadid, maar daar komt vast snel verandering in. Onlangs kwam tante Yolanda voorbij in haar feed: ze aten samen frietjes van de patatzaak van Lil'Kleine. En Jo-Ann feliciteerde Bella via Instagram met een foto van hen samen. Ook hebben internationale media, zoals The Independent, al over haar geschreven. Laat die volgers en jobs maar komen.

Wij houden ondertussen nog even een stalksessie op Jo-Anns Instagram:

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Jo-Ann

#TOMMYxGIGI

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

3 Jo-Ann

Out & about with my auntie @yolanda.hadid ❤️🦋🍟 #Amsterdam #RembrandtPlein

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs