Top 10 best betaalde vrouwelijke artiesten ter wereld

Ga het vooral niet met je eigen salaris vergelijken...

Hair, Music artist, Hairstyle, Performance, Fashion, Blond, Singer, Pop music, Event, Singing,
Getty Images

Hoewel je denkt dat het bij namen als Beyoncé, Lady Gaga en Rihanna allemaal vanzelf is gegaan, is het tegendeel waar. Een zangcarrière krijg je niet zomaar. Work, work, work, zoals Riri al zong. Heel veel manuren zijn ervoor nodig om de top van de muziekwereld te bereiken.

Maar als je er dan eenmaal bent, na het eindeloze gesteggel met platenmaatschappijen en onbetaalde gigs, dan ben je er ook goed. En dan bedoelen we, GOED! Het is dat een baan als zangeres een droom is voor ieder meisje, anders hadden onderstaande tien vrouwen al lang met pensioen kunnen gaan.

Tussen de periode van juni 2017 en juni 2018 hebben deze vrouwen samen met hun gouden keeltjes meer dan $500 miljoen verdiend. Ja, dan gaat het dus om een jaarsalaris (kijken op eigen risico). Mocht je denken dat Beyoncé bovenaan staat... Nah-ah.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Katy Perry
Getty Images

$83 miljoen

2 Taylor Swift
Getty Images

$80 miljoen

3 Beyoncé
Getty Images

$60 miljoen

4 P!nk
Getty Images

$52 miljoen

5 Lady Gaga
Getty Images

$50 miljoen

6 Jennifer Lopez
Getty Images

$47 miljoen

7 Rihanna
Getty Images

$37.5 miljoen

8 Helena Fischer
Getty Images

$32 miljoen.

Hoewel Helena Fischer waarschijnlijk een naam is waar je nog nooit van gehoord hebt, doet ze het best aardig zoals je ziet. De Duits-Russische zangeres is vooral bekend in de schlager-scene en wordt ook wel de Duitse Taylor Swift genoemd.

9 Céline Dion
Getty Images

$31 miljoen

10 Britney Spears
Getty Images

$30 miljoen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs