Celebrities vieren de LGBTQ+-gemeenschap tijdens Pride Month

Happy Pride Month!

taylor-swift-pride-month-you-need-to-calm-down
Kevin MazurGetty Images

Juni is de maand van de Pride. Deze maand vieren we de LGBTQ+-gemeenschap, het recht om jezelf te zijn en te liefhebben wie je wil liefhebben. En wij zijn niet de enige. Celebrities spreken zich massaal uit over Pride Month. Dat doen ze op de meest creatieve manieren. Kijk hieronder maar. Happy Pride Month!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Taylor Swift

Als je het over een grootse aanpak hebt. Taylor Swift steunt de hele LGBTQ+-gemeenschap door een nieuw lied over homofobie uit te brengen. Ze spoort homofoben aan om 'te stoppen en niet op zijn jurk te stappen'. GLAAD, de organisatie die zich inzet voor LGBTQ+-rechten, ontving na het uitbrengen van You Need To Calm Down een hoop donaties van 13 dollar. En laat het favoriete getal van Taylor Swift nu net dertien zijn..

3 Jesse Tyler Ferguson
jesse-tyler-ferguson-twitter-gay-pride
Twitter

Jesse Tyler Ferguson (beter bekend als Mitchell in Modern Family) bekritiseert Donald Trump op Twitter. De Amerikaanse president 'viert LGBT Pride Month', terwijl hij actief LGBTQ'ers hun rechten ontneemt. "Je kunt ons niet vierden tijdens Pride en ons de rest van het jaar afwijzen," schrijft 'Uncle Mitchell'. "Wij wijzen jou af. Doei."

4 Mariah Carey

Mariah Carey grijpt de kans om haar Pride-kleding te promoten op Instagram. En ze geeft een hoop liefde aan "al mijn vriendin in de LGBTQ+ community."

5 Katy Perry

Ook Katy Perry laat van zich horen. De zangeres wenst iedereen een "gelukkige Pride Maand" op Instagram en geeft een hoopvolle boodschap aan haar volgers: "Laten we nooit stoppen elkaar omhoog te tillen. Ik zie jullie en ik hou van jullie." Dat is nog niet alles: Katy Perry verschijnt ook in de videoclip van Taylor Swifts Pride-lied You Need To Calm Down. Dat lees je goed: de jarenlange feud tussen Taylor en Katy is ein-de-lijk voorbij. Als dat geen fijne Pride-gedachte is, weten wij het ook niet meer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs