Nog vier Expeditie Robinson-deelnemers bekendgemaakt

Twee van de vier hadden wij al voorspeld

Deelnemers Expeditie Robinson
Yods Cabaneros / EyeEmGetty Images

Na de zomer is het weer zover: dan gaat het twintigste seizoen van Expeditie Robinson van start. Eerder werden al de eerste vier kandidaten van het programma bekendgemaakt, en vandaag komen daar vier nieuwe deelnemers bij. Twee van de vier namen hadden wij al voorspeld, maar de andere twee kandidaten hebben hun deelname behoorlijk goed geheim gehouden. Voordat we ze aan je voorstellen, herhalen we nog eerst even de kandidaten die al bekend waren: YouTuber Dionne Slagter (beter bekend als OnneDi), radio-dj Frank van der Lende, verslaggever Jaap van Deurzen en zangeres Anita Heilker, die in de jaren 80 deel uitmaakte van de meidengroep Dolly Dots. Met de bekendmaking van nog vier deelnemers, groeit de groep van kandidaten momenteel van vier, naar acht. Klaar voor? Komen ze.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kalvijn

Wij voorspelden het al, maar nu is zijn deelname echt bevestigd: YouTuber Kalvijn is één van de kandidaten van Expeditie Robinson 2019. Voor de bekendmaking maakte hij, zoals we wel van 'm gewend zijn, een lollige video, waarin ook oud-presentator Dennis Weening een grote rol speelt.

2 Rob Geus

De Nederlandse kok Rob Geus kennen we voornamelijk van het programma De Smaakpolitie, maar ook wel een beetje van zijn welbekende 'man man man'-uitspraak. Op Instagram verklapt hij alvast dat hij zijn deelname nooit meer zal vergeten. Dus dat belooft wat.

3 Mariana Verkerk
Dit bericht bekijken op Instagram

At Marko Stout opening.

Een bericht gedeeld door Catwalk Coach / Model Coach (@marianaverkerk) op

Catwalk coach Mariana Verkerk is voormalig model. Ook kun je haar kennen als jurylid van Holland's Next Topmodel en van The Model Convention, dat zij heeft opgericht. En straks natuurlijk ook van Expeditie Robinson.

4 Shary-An Nivillac

Zangeres Shary-An Nivillac werd bekend door haar deelname aan The Voice of Holland, maar uit haar Instagrampost kunnen we opmaken dat ze minstens net zo enthousiast is om mee te doen aan Expeditie Robinson. Shary-An bracht door de jaren heen verschillende nummers uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs