De meest bizarre eisen van celebrities voor hun kleedkamer

Van labradorpuppy's tot een geverfde regenboog op wielen

beyonce-rode-loper
Larry BusaccaGetty Images

Als je megapopulair bent en iedereen je wil boeken, kun je om zo ongeveer alles vragen wat je maar wil. En dat is precies wat sommige celebrities doen. Benieuwd wat artiesten als Beyoncé, Rihanna en Kanye West eisen in hun kleedkamer? De Amerikaanse site Business Insider deelt een uitgelekte lijst met eisen, waaruit wij de bizarste hebben geplukt.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Rihanna
rihanna-fenty
Tim P. WhitbyGetty Images

RiRi is all about the ambiance. Ze wil graag witte gordijnen voor stenen muren en lockers, een groot pluche vloerkleed in een dierenprint waar ze met haar blote voeten op kan lopen en donkerblauwe gordijnen voor de rest van de kamer met ijsblauwe chiffon aan de bovenkant.

2 Beyoncé
beyonce-coachella-optreden
Kevin WinterGetty Images

Ze noemen haar niet voor niets Queen Bey. Haar eisen zijn onder andere een kamertemperatuur van 25 graden (te allen tijde), enkel Pepsi Cola (aangezien ze daar een deal mee heeft) en hevig gekruide kippenvleugels.

3 Mariah Carey
mariah-carey-optreden
Kevin WinterGetty Images

Voordat Mariah Carey haar ultieme hit All I Want For Christmas komt zingen, wil ze eerst goed ontvangen worden. Ze eist qua inrichting acht "lange, gebladerde planten," een driezitsbank zonder druk motief en zwarte gordijnen. De Australische presentator Ian Dickson beweert zelfs dat de zangeres een keer om twaalf witte labradorpuppy's vroeg.

4 Kanye West
kanye-west-optreden
Dimitrios KambourisGetty Images

Kanye vraagt voor een kappersstoel, doucheschoenen en een hoop yoghurt, nootjes en alcohol. Één van zijn drankeisen is vier sixpacks Heineken bier.

5 Adele
adele-optreden
CBS Photo ArchiveGetty Images

Je bent Brits of je bent het niet. Adele is het duidelijk wél. Ze vraagt voor ieder optreden om een ketel met kokend water, zes grote mokken en zes kleine theelepels, allemaal om thee te drinken. Als ze zin heeft in iets anders, dan heeft ze nog altijd de fles rode wijn "van de allerbeste kwaliteit" en een pakje Marlboro Light sigaretten.

6 Will Ferrell
will-ferrell-mtv
Frank MicelottaGetty Images

Het raarste verzoek komt van komediant Will Ferrell. Hij vroeg tijdens een comedy-tour om een elektrische scooter, een geverfde regenboog op wielen en een namaakboom van vier-en-een-halve meter hoog.

7 Katy Perry
katy-perry
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Zangeres Katy Perry heeft vooral een lange lijst met voedsel dat ze in haar kleedkamer wil hebben. Denk aan organisch fruit, verse rauwkost, gebakken tortilla chips, bevroren gedroogde aardbeien en twee flessen Santa Margherita Pinot Grigio.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs