Heuse Hollandse topmodellen-reünie op bruiloft van Maud Welzen

Van Romee Strijd tot Daphne Groeneveld

Maud Welzen voor Glamour
Jouke Bos

Met het prachtige weer was het dit weekend een perfect wedding weekend. Waarschijnlijk precies zoals model Maud Welzen voor ogen had. Zij gaf haar vriend – inmiddels man – Bram Aartsekrachten het jawoord in het Nederlandse Valkenburg. Het stel verloofde zich in april, en sprong dus zo'n vier maanden later in het huwelijksbootje. Daarbij waren natuurlijk ook haar vriendinnen uit het modellenwereldje aanwezig, die op Instagram een glimp van de grote dag laten zien. Wij zetten de foto's van de heuse Hollandse topmodellen-reünie op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Verloofd
Dit bericht bekijken op Instagram

🖤💍

Een bericht gedeeld door Maud Welzen (@maudwelzen) op

Maar eerst nog even terug naar waar het begon: op 18 april 2019 maakt Maud Welzen op Instagram bekend verloofd te zijn. Een kussende foto van het stel met daarbij een subtiele boodschap (niet meer dan een emoticon van een hartje en een ring) brengt de wereld op de hoogte van het leuke nieuws.

2 Haar en make-up

Samen met de kappers van Rob Peetoom maakt Maud zich klaar voor haar grote dag.

3 De zussen van Maud en Daphne Groeneveld

De gasten arriveren, en deze foto van zus Bente verklapt dat de bruiloft plaatsvond in Château St. Gerlach, een landgoed met hotel in de buurt van Valkenburg.

4 Julia van Os en Maud Welzen

De avond voor de bruiloft, samen met model en vriendin Julia van Os.

5 Daphne Groeneveld

Model en vriendin Daphne Groeneveld was er ook bij, en droeg een zijden, roze jurk.

6
Dit bericht bekijken op Instagram

Best weekend❤️💍 #maudenbram

Een bericht gedeeld door Bente Welzen (@bentewelzen) op

Geheel in het kleurenpalet, die jurk van Daphne, zo blijkt uit deze foto. De outfits van zus Bente, model Sanne Vloet, Daphne Groeneveld, model Romee Strijd en zus Milou Welzen (v.l.n.r.) lijken wel op elkaar afgestemd.

7 Julia van Os

Op de groepsfoto ontbreekt model Julia van Os, die een donkergroene, zijden jurk van het Australische Zimmermann droeg.

8 Sanne Vloet

Ook het Nederlandse model Sanne Vloet vloog naar haar thuisland om bij de bruiloft van haar vriendin aanwezig te kunnen zijn. Net als Julia draagt ze een jurk van Zimmermann, met daarbij oorbellen van Isabel Marant en schoenen van de Braziliaanse modeontwerper Alexandre Birman.

9 Romee Strijd en Laurens van Leeuwen

Een reünie van Nederlands topmodel-talent is natuurlijk niet compleet zonder Romee Strijd, die er ook bij was in het Nederlandse Valkenburg, samen met haar vriend Laurens van Leeuwen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs