Grammy's 2020: de beste outfits van celebrities op de rode loper

Celebs pakten groots uit

Lizzo tijdens de Grammy Awards
Steve GranitzGetty Images

Gisteravond vonden de Grammy Awards van 2020 plaats. Reden genoeg voor celebrities om een fashion statement te maken op de rode loper. Vrouwelijke zangeressen pakten groots uit, maar het zijn vooral de mannen die ons dit jaar verrassen. Kijk maar naar Shawn Mendes, John Legend en Billy Porter. Bekijk hieronder de beste rode loper looks van de Grammy's 2020.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Billy Porter
Billy Porter tijdens Grammy Awards 2020
Jon KopaloffGetty Images

Billy Porter verdient niet alleen een plek in dit rijtje door zijn make-up look (doe ons ook zo'n turquoise oogschaduw, a.u.b.), maar vooral vanwege zijn statement hoed. Hij verscheen op de rode loper met franjes voor zijn gezicht en een paar seconden later schoven de franjes automatisch naar achteren. Wij weten wel naar wie de Grammy voor coolste hoed mag...

2 Ariana Grande
Ariana Grande Grammy Awards
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Ariana Grande brengt Disney-prinses vibes naar de rode loper met haar enorme baljurk van Giambattista Valli. Let vooral ook even op de bijzondere kleur van de jurk: de matte lichtgrijze tint staat Ariana prachtig.

3 Shawn Mendes
Shawn Mendes tijdens Grammy Awards
Steve GranitzGetty Images

Wie zegt dat mannen niet kunnen uitpakken met een rode loper-outfit? Shawn Mendes laat het standaard zwarte pak thuis en gaat voor een bordeauxrood pak. Hij maakt het af met accessoires: let vooral even op de ketting met parel die vastzit aan Shawns giletje.

4 Lizzo
Lizzo tijdens Grammy Awards
Steve GranitzGetty Images

Het was een goede avond voor Lizzo, die genomineerd werd voor acht Grammy Awards. Uiteindelijk mocht ze onder andere de Grammy voor de Best Pop Solo Performance in ontvangst nemen. Daarvoor betrad ze de rode loper in Versace.

5 Billie Eilish
Finneas O'Connell en Billie Eilish
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Billie Eilish mag dan met haar broer Finneas O'Connell poseren, de 18-jarige zangeres steelt de show in haar eentje. Ze draagt een outfit van Gucci met handschoenen (die ruimte laten voor haar manicure) en een elegant mondkapje (nooit gedacht dat ik de woorden 'elegant' en 'mondkapje' achter elkaar zou zeggen).

6 Dua Lipa
Dua Lipa tijdens de Grammy
Steve GranitzGetty Images

Dua Lipa doet een flinke throwback naar de jaren '90, zoals menig celebrity anno 2020 doet (kijk maar naar de 90's stijl van Bella Hadid). Ze geeft ons zelfs een vleugje Destiny's Child vibes tijdens de Grammy Awards in de zeroes. De Britse zangeres maakt haar outfit af met felblauwe oogschaduw.

7 Chrissy Teigen en John Legend
John Legend en Chrissy Teigen
Steve GranitzGetty Images

Model Chrissy Teigen verschijnt in een knaloranje eyecatcher van een jurk. Maar het is haar man John Legend die ons écht verrast. De rechterkant van zijn grijze pak ziet er zoals ieder ander pak uit, maar de linkerkant valt als een rok tot op zijn knieën.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs