De beste rode loper outfits van celebrities tijdens de Oscars 2020

Natalie Portman maakt een belangrijk feministisch statement

Billie Eilish tijdens de Oscars 2020
Amy SussmanGetty Images

Vannacht vonden de Oscars 2020 plaats. Natuurlijk willen we graag weten welke acteurs en films er met de felbegeerde awards vandoor gingen. En ook wat er in de Oscars-goodiebag ter waarde van €200.000,- zit. Maar stiekem zijn we nóg benieuwder wat celebrities op de rode loper droegen. Hieronder daarom de beste outfits van de 92e Academy Awards op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Charlize Theron
Charlize Theron bij de Oscars 2020
Steve GranitzGetty Images

De actrice - die in de film Bombshell (nu in de bioscoop!) speelt - draagt Dior Haute Couture.

2 Billie Eilish
Billie Eilish tijdens de Oscars 2020
Amy SussmanGetty Images

Zoals we gewend zijn van de zangeres, gaat Billie Eilish niet voor de standaard gala look. In plaats daarvan rockt ze een tweed pak van Chanel, mét kanten handschoentjes (één met 'CHA' en één met 'NEL') en bijpassende nagels.

3 Brie Larson
Brie Larson tijdens de Oscars 2020
Steve GranitzGetty Images

'Captain Marvel' verruilt haar superheldenpak in voor een sequin cape dress van Celine. De jurk is handgemaakt en heeft meer dan 13.000 Swarovski kristallen, 110.000 glazen kralen en 120.000 pailletten.

4 Natalie Portman
Natalie Portman tijdens de Oscars 2020
Steve GranitzGetty Images

Natalie Portman ziet er niet alleen prachtig uit in haar Dior Haute Couture outfit, ze maakt ook nog eens een feministisch statement. Op de zwarte cape staan de namen van alle vrouwelijke regisseurs die níet genomineerd zijn tijdens de Oscars. Go Natalie!

5 Renée Zellweger
Renée Zellweger tijdens de Oscars 2020
Steve GranitzGetty Images

Renée Zellweger mocht haar Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol ophalen in een Armani Prive jurk. Ze won de award voor haar rol in de film Judy.

6 Timothée Chalamet
Timothée Chalamet tijdens de Oscars 2020
ROBYN BECKGetty Images

Één van de meestbesproken acteurs du moment is Timothée Chalamet. Hij koos niet voor de standaard zwarte smoking, maar ging voor een pak met een rits (!) van Prada.

7 Scarlett Johansson
Scarlett Johansson tijdens de Oscars 2020
Steve GranitzGetty Images

Scarlett Johansson werd twee keer genomineerd voor een Oscar. Ze begon de avond in een jurk van Oscar de la Renta en eindigde het feest met een jurk waarin haar tattoo's goed zichtbaar zijn.

8 Penélope Cruz
Penélope Cruz tijdens de Oscars 2020
Amy SussmanGetty Images

Penélope Cruz droeg een jurk uit de 1995 haute couture collectie van Chanel. Let vooral ook even op de parelriem en het prachtige silhouet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs