Juicy uitspraken die Kim Kardashian over haar seksleven deed

Kim K klapt uit de school over haar favoriete standjes en spannende fantasieën

Voor Kim Kardashian is er niet zoiets als te veel informatie. De realityster en moeder van vier kinderen heeft een reputatie waarin ze niets achterhoudt, of het nu gaat om het posten van een nietsverhullende selfie op Instagram, alles blootgeven in haar realityserie, of praten met de pers. Ook haar activiteiten in de slaapkamer blijven niet onbesproken. Kim's quotes over haar seksleven zijn heet en in de meeste gevallen ook zeker TMI. Ze houdt van seks, voelt zich goed in haar lichaam en is trots op haar seksualiteit. Daarom een paar van haar quotes op een rijtje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Toen ze een verrassende uitspraak deed over haar sex tape
the 2019 met gala celebrating camp notes on fashion   arrivals
Neilson BarnardGetty Images

In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians in november 2018 gaf Kardashian toe dat ze aan de XTC zat toen ze de sex tape maakte in 2003 met haar toenmalige vriend Ray J. "Ik ben getrouwd toen ik aan de XTC zat. De eerste keer," zei ze, doelend op haar korte huwelijk met producer Damon Thomas. "Ik deed een keer XTC en toen trouwde ik. De tweede keer maakte ik een seks tape."

2 Toen ze haar zelf een 20/10 gaf in bed

In gesprek met Complex in 2007 vertelde Kim dat ze niet aan one-night stands doet. "Ik moet een relatie hebben om intiem te zijn," zei ze toen. Daarnaast gaf ze zichzelf een 20/10 als het gaat om haar vaardigheden in bed en gaf ze toe dat ze niet dominant is, maar wel een gepassioneerde en gevoelige lover is.

3 Toen ze het over haar seksuele evenwicht had met West

In november 2016 schreef Kardashian een blog over Kanye West's astrologische evenwicht... in de slaapkamer. "Weegschaal en Tweelingen krijgen een vijf sterren rating op het gebied van seks omdat we zo goed op elkaar afgestemd zijn,"

4 Toen ze haar favoriete seksstandje deelde

Toen Kim gevraagd werd naar haar favoriete seksstandje door Love Magazine in februari 2015 antwoordde ze dat ze het het liefst van achteren heeft en een te grote penis niet bestaat. Daarnaast vertelde ze ook nog dat ze nooit ondergoed droeg en dat toen pas sinds een maand deed.

5 Toen ze eerlijk was over zwanger worden

Tijdens een aflevering van KUWTK in 2015 vroeg Kim's zusje Kendall waarom Kim op bed lag en daarop gaf de realityster een heel eerlijk antwoord. "De dokter zei dat ik nadat ik seks heb gehad ongeveer tien tot twintig minuten moet gaan liggen en ik heb net seks gehad voordat jullie kwamen. Hij zei dat het ongeveer tien minuten duurt voordat het sperma omhoog is gezwommen. Ik wacht nog vijf minuten om het te laten marineren," legde ze uit. Later vertelde ze aan haar zus Khloé dat zij en West wel vijfhonderd keer op een dag seks hadden.

6 Toen ze vertelde dat ze lid was van de Mile High Club

Tijdens een Q&A op haar website vertelde Kardashian over de wildste plek waar ze ooit seks heeft gehad: in een vliegtuig. Maar maak je geen zorgen, het was een privé vliegtuig. "Ik denk niet dat ik het ooit heb gedaan in een gewoon vliegtuig. Dan zou het een internationale vlucht moeten zijn," zei ze. Ze heeft wel seks gehad in een publieke bioscoop, gaf ze later toe.

7 Toen ze een seks fantasie deelde
kkw beauty pop up at south coast plaza
Stefanie KeenanGetty Images

Tijdens een aflevering van Kourtney & Kim Take Miami in 2013 deelde Kim een geheime fantasie met haar zus. "Als ik een man was, zou ik willen weten hoe het zou zijn om seks te hebben met mezelf. Ik wil gewoon weten hoe dat voelt."

8 Toen ze een ándere fantastie deelde

Tijdens een interview met The Sun in 2008 deed Kim een boekje open over haar celebrity crush. "Ik wil een Bond Girl zijn en een liefdesscène filmen met Daniel Craig nadat hij me heeft gered," zei ze toen er werd gevraagd naar haar on screen fantasie. "Dan ben ik aan het verdrinken terwijl ik een bikini draag met een wapen in een zak en dan zou hij het water induiken en mij komen redden - dat zou heel sexy zijn."

9 Toen ze de voordelen van het daten van football spelers besprak

In een KUWTK-aflevering in oktober 2010 besprak Kardashian de voordelen van het daten van football spelers. "God, hun lichamen zijn fantastisch," zei ze. "Ik hou van dat gevoel van een heel sterk lichaam dat je optilt. Elke meisje dat ooit een football speler heeft gedate heeft seks op dezelfde manier."

10 Toen ze dít onthulde over Britney Spears

Tijdens een interview in 2009 met The Sun vertelde ze dat ze het zou overwegen seks te hebben met Britney Spears... voor een hoge prijs. "Ze zei dat ze van me houdt en mijn billen mooi vindt en dat ze mijn lesbische lover wil zijn," zei Kardashian over de popster. "Ik bedoel, wat moet je anders zeggen dan 'Nee, bedankt?' Maar misschien zou ik het doen voor een miljoen."

11 Toen ze het had over een Kim en Kanye sextape
kanye west yeezy season 4   front rowarrivals
Jamie McCarthyGetty Images

Tijdens een interview in 0ktober 2014 met GQ, vertelde Kim dat zij en Kanye erg tevreden zijn in de slaapkamer - maar over een nieuwe sex tape was ze terughoudend. "Mijn man en ik hebben een fantastisch seksleven," zei ze. "Op het gebied van de sekstape, of we er nu een gemaakt hebben of niet... als we er een hebben zou ik niet willen dat die publiekelijk te zien zou zijn." Later voegde ze daar aan toe, "Ik ben getrouwd met een fantastische man en laat ik het er op houden dat we het leuk vinden om plezier te maken. Hebben we een nieuwe [sex tape, red.] gemaakt? Er is niets mis met een beetje avontuur, plezier en experimenteren."

12 Toen ze haar geheime twerk skills deelde

Tijdens een episode van KUWTK in 2014 legde ze uit, "Mijn twerk skills zijn voor de slaapkamer. Niet de club."

13 Toen ze vertelde dat praten over seks haar oncomfortabel maakte

In een interview in Richardson magazine oktober 2018 beweerde Kardashian dat ze niet zo ongeremd is over seks als het soms lijkt. "Mijn publieke persona is wild en seksueel," zei ze. "Maar ik voel me eigenlijk niet op mijn gemak als ik over seks praat, en ik ben conservatiever als het er op aan komt. Maar ik ben wel heel ijdel. Ik kan zo volledig naakt een set op gaan en vijftig mensen om mij heen hebben, maar als ik één op één ben met iemand, intiem in bed, ben ik verlegen en onzeker. Ik heb echt twee verschillende persoonlijkheden."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs