The Hills: Elke ruzie tussen Lauren Conrad en Heidi Montag, gerangschikt op belachelijkheid

"Ik wil je vergeven - en ik wil je vergeten."

Ik heb veel te veel van mijn tijd gespendeerd aan het kijken - en denken aan - The Hills. De MTV reality show die van Lauren Conrad, Heidi Montag en Kristin Cavallari bekende namen maakte gaat eigenlijk nergens over. Het was eigenlijk bedoeld als een soap serie met een 'glossy' finish, maar wat de fans uiteindelijk regen waren afleveringen met een hoop dramatische stiltes, oogrollen en Whitney Port's mond die om het minste of geringste openvalt. "Ben je serieus?" zegt ze tegen Lauren toen zij het had over haar kapotte wasmachine of zoiets. Ik was om.

The Hills had iets van drama - glorieze scènes van twee minuten waarin Conrad en Co erin slaagden meer dan tien woorden tegen elkaar te zeggen en hun stem boven fluisterniveau te verheffen. Omdat de show tijdens echte ruzie's zó droog was, smaakten deze momenten zo zoet. Dat moet de reden zijn waarom ik ze meer dan tien jaar later nog bekijk. Het is niet langer een geheim dat de producers van de show veel hiervan hebben gestaged, maar wat maakt dat ook uit? Tijdens de pandemie merkt ik dat ik de ontsnapping net zo hard nodig had als altijd.

Het grootste deel van de belangrijkste acties in The Hills draaide om het uit elkaar drijven van Heidi en Lauren, nadat de eerste met Spencer Pratt begon te daten, ondanks diens afkeuring. Het gekibbel van hun relatie was soms niet echt nodig. Dus ik begon te kijken naar de confrontaties met een nieuwe mentaliteit: zijn deze ruzie's nodig? Is dit een echt probleem, of kijken we naar de meest belachelijke situatie ooit? Wat ik tijdens het opnieuw kijken van The Hills ontdekte is dat veel - echt veel - over niets ging. Hilarisch.

Sterker nog, ik was in staat om elk gevecht tussen Lauren en Heidi in The Hills te rangschikken van meest tot minst belachelijk. Mijn parameters waren de volgende: 1. De confrontatie moest plaatsvinden nadat Spencer binnenkwam en alles verpest had, en 2. ze moesten echt met elkaar omgaan.

Dus laten we er in duiken!

Dit artikel is eerder verschenen op Glamour US.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Seizoen 5, aflevering 1
heidi montag lauren conrad hugging
MTV

Wat is er gebeurd? Heidi komt naar Lauren's surprise feestje op een boot. Gevangen op zee huilen ze samen over het feit dat ze geen vriendinnen meer zijn.

Belachelijkheids factor, van een schaal van 1 (dit is onnodig) tot 10 (dit is ernstig): -2,000

Was dit echt nodig? Heidi had niet die boot op hoeven stappen. Echt niet. Maar ze deed het wel. Daarom huilde Lauren op haar verjaardag op een boot.

2 Seizoen 3, aflevering 7
heidi montag on a couch
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren en haar ex-vriend Jason gaan naar een nieuw restaurant genaamd Ketchup. Heidi en Spencer zijn daar ook, want waarom ook niet, en sturen Lauren en Jason drankjes als een vredeoffer. Zij sturen de drankjes terug.

Belachelijkheids factor: 1,6

Was dit echt nodig? Heidi en Spencer hadden Lauren en Jason gewoon met rust kunnen laten in hun awkward witte stoelen en laten genieten van hun eten bij Ketchup, waar ze waarschijnlijk geen ketchup gekregen zullen hebben. Waarom moesten er cocktails bij?

3 Seizoen 3, aflevering 14
lauren conrad whitney port in a bar
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren en Whitney komen Heid en haar collega tegen op een feestje. Lauren en Heidi zijn boos op elkaar en praten over hun ruzie.

Belachelijkheids factor: 3

Was dit echt nodig? In een wereld zonder producers zou Heidi de vrouw waarmee ze ruzie heeft de andere kant op hebben zien rennen en niet op haar af zien stormen terwijl ze het woord sekstape vijf miljoen keer zegt. (De kern van hun ruzie is dat Lauren Heide en Spencer er van beschuldigt dat zij een roddel hebben verspreidt over het feit dat Lauren een sekstape met Jason heeft gemaakt).

4 Seizoen 4, aflevering 20
heidi montag and lauren conrad talking
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren en Heidi komen elkaar tegen op een werk event. Ze huilen en zeggen dat ze elkaar missen en Lauren verzekert Heidi dat als ze haar echt nodig heeft, ze er zal zijn. Heidi vraagt dan aan Lauren of ze gesport heeft (???).

Belachelijkheids factor: 4,8

Was het echt nodig? Dit is de enige confrontatie die me raakt. Waarom lossen ze dit niet op? Nu ik dat gezegd heb; het is verder heel mweh en Heidi ziet er een beetje uit als een dominatrix. (Ik mis de 2008 mode).

5 Seizoen 5, aflevering 10
lauren conrad and heidi montag
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren komt naar de bruiloft van Heidi en Spencer, terwijl ze Spencer nog steeds veracht. Ze zegt dat Heidi er 'stralend' uit ziet in haar trouwjurk. Dan huilen ze.

Belachelijkheids factor: 5

Was het echt nodig? Lauren had helemaal niet op deze bruiloft hoeven zijn!

6 Seizoen 2, aflevering 7
lauren conrad and heidi montag fighting
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren is boos op Spencer omdat ze haar vriendin Jen Bunney heeft gekoppeld aan haar recente 'vlam' Brody Jenner. Ze schreeuwt daarover tegen Heidi.

Belachelijkheids factor: 6,4

Was dit echt nodig? Deze scene gaf ons de iconische "He's a sucky person!" GIF - maar dat gezegd hebbende, tranen gelaten om Brody Jenner?!?! In welke wereld?!

7 Seizoen 2, aflevering 7
lauren conrad
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren verteld Heidi dat ze Spencer geen goed persoon vindt en dat "ze er zal zijn als hij haar pijn doet - want dat zal hij doen." Heel hard. (Trouwens, van wat ik weet wat katers zijn, ben ik voor 83% zeker dat ze een kater hebben in deze scene.)

Belachelijkheids factor: 7

Was het echt nodig? Dit was het incident wat de basis lag voor de andere ruzies en de reden dat ze elkaar niet meer zagen. Had Lauren haar 21-jarige vriendin beter gewoon met een sukkel kunnen laten daten zoals ik dat ook deed met mijn idiote vrienden op die leeftijd? Ja.

8 Seizoen 2, aflevering 6
lauren conrad and heidi montag in the kitchen
MTV

Wat is er gebeurd? Heidi heeft het gevoel dat Lauren haar laat kiezen tussen het behouden van haar beste vriendin of haar vriendje. Lauren zegt dat Heidi niet hoeft te kiezen... maar "ze is gekozen."

Belachelijkheids factor: 7,9

Was dit echt nodig? Lauren had legitieme redenen om boos te zijn: Haar beste vriendin was haar aan het negeren. In mijn ogen is dat een reden om een vriendschap te beëindigen. Vanaf hier konden ze niet meer terug en daarom de vraag: Wie kreeg de katten?

9 Seizoen drie, aflevering 14
lauren conrad behind her laptop
MTV

Wat is er gebeurd? Heidi stuurt Lauren een IM (het whatsapp uit 2008?) en vraagt of ze kunnen praten.

Belachelijkheids factor: 9

Was het echt nodig? Dit is op zich wel logisch. Ze moesten plannen maken om naar elkaar te schreeuwen en Heidi begon met deze plannen. Via 'freakin' IM.

10 Seizoen 3, aflevering 1
lauren conrad and heidi montag fighting
MTV

Wat is er gebeurd? Lauren en Heidi's eerste ontmoeting nadat de sex tape roddel. Lauren schreewt, "Je weet wat je hebt gedaan!" tegen Heidi. Sindsdien is het een tv-kanon.

Belachelijkheids factor: 9,8

Was het echt nodig? Een vervelende confrontatie was onvermijdelijk. Lauren was ziedend. Heidi was in de war. Audrina was.. er. Zoals dingen eerst slecht moeten gaan voor ze goed moeten gaan; ging het nu dus slecht (en helaas is het ook nooit meer beter geworden).


11 Seizoen 3, aflevering 14

Wat is er gebeurd? Dit was de ontmoeting die ze hadden besproken over IM. (Zie je nu hoe belangrijk het was?) Heidi pleit nog een keer en smeekt om vergeving van Lauren. Dat doet ze, maar ze wil haar ook vergeten (classic!). Heidi vertrekt, weemoedig, en met haar platinumblonde haar voor haar oog.

Belachelijkheids factor: 10

Was dit echt nodig? Reality-tv ruzie's worden niet beter dan dit. Het is de laatste nagel aan de doodkist voor Lauren en Heidi's vriendschap. Het boeket met stekelige rozen! De tranen! Lauren's ongelukkige jurk! Dit is de beste Lauren-Heidi ruzie van The Hills. Ook hun meest pijnlijke (of meest echt lijkende, tenminste). Ik kan deze niet vergeven - of vergeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs