Het vermogen van de Selling Sunset cast: zoveel geld hebben de makelaars

Één van de vrouwen steekt er met kop en schouders bovenuit

selling sunset
Courtesy Netflix

De uiterst vermakelijke realityshow Selling Sunset heeft ervoor gezorgd dat we bijna overwegen om onze baan op te zeggen en makelaar te worden. Bijna. In de Netflix-serie volg je de Oppenheim-tweeling en hun bedrijf The Oppenheim Group waar vrouwelijke makelaars Chrishell, Christine, Davina, Amanza, Maya, Heather en Mary de dienst uitmaken. Zij helpen de elite van Hollywood aan nieuwe huizen en verdienen hun geld door de commissies die ze ontvangen door het verkopen van de huizen. Natuurlijk gaat dit niet zonder drama – de serie wordt gemaakt door dezelfde mensen die The Hills produceerden – en kunnen we heerlijk meegenieten van alle ruzies, liefdes en enorme deals die in de serie worden gesloten.

De serie heeft de makelaars naast populariteit en nog meer inkomen opgeleverd. Inmiddels hebben ze allemaal minstens een miljoen dollar (dat is 842.000 euro) op de bank staan. Benieuwd hoeveel geld de Selling Sunset-sterren hebben? We zochten het voor je uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Heather Rae Young - €2.500.000

Heather Rae Young is voormalig Playboy-model, maar besloot op haar 27e toch nog de schoolbanken in te gaan en haar makelaarslicentie te halen. Dit doet ze goed, al een paar maanden na het behalen van haar diploma begon ze fantastische miljoenendeals te sluiten. Young is verloofd met tv-presentator Tarek El Moussa en heeft volgens CelebrityNetWorth.com €2.500.000.

2 Christine Quinn - €421.000
Dit bericht bekijken op Instagram

My photoshoot for Glamour Magazine. Link in bio. 💖

Een bericht gedeeld door ChristineQuinn (@thechristinequinn) op

Christine Quinn is een flamboyante vrouw die altijd een stapje verder gaat; voor haar klanten, maar ook in de liefde of wanneer ze ruzie heeft met iemand. Van Christine ben je niet snel af. In de serie zien we haar trouwen met Christian Richard, een 41-jarige software engineer die al met pensioen is. Haar eigen vermogen wordt door CelebrityNetWorth.com geschat op €421.000.

3 Chrishell Stause - €4.200.000

Chrishell Stause kwam pas later bij het Selling Sunset-team, maar is daardoor niet minder bekend geworden. De voormalige actrice heeft door de seizoenen heen het makelaarsvak goed geleerd, maar kreeg ook tegenslagen te verwerken; in seizoen drie krijg je haar dramatische scheiding – waarvan ze weet kreeg via een SMS – van acteur Justin Hartley helemaal mee. Volgens CelebrityNetWorth.com heeft ze in ieder geval €4.200.000 op de bank.

4 Mary Fitzgerald - €842.000

Mary Fitzgerald is de ex van Jason Oppenheim, maar is na het einde van hun relatie wel altijd blijven werken in zijn bedrijf. Inmiddels is ze – zoals te zien in de serie – getrouwd met haar grote Franse liefde Romaine. Haar vermogen wordt door Cinemaholic geschat op ongeveer €842.000.

5 Brett Oppenheim - €42.100.000

Brett Oppenheim is de voormalige mede-eigenaar van The Oppenheim Group, dat hij samen met zijn broer opzette. Na de serie schijnt hij uit het bedrijf gestapt te zijn om zelf een onderneming op te zetten, maar dit is nog niet te zien geweest in de afleveringen. Het vermogen van Brett wordt door Cinemaholic geschat op €42.100.000.

6 Jason Oppenheim - €42.100.000
Dit bericht bekijken op Instagram

On the cover of ESTATENVY magazine this month.

Een bericht gedeeld door Jason Oppenheim (@jasonoppenheim) op

Jason Oppenheim is de eigenaar van The Oppenheim Group en de beste makelaar van Hollywood volgens The Wallstreet Journal. Desondanks gaat het hem ook niet altijd makkelijk af. Hij wordt er vaak van beschuldigd dat hij Mary voortrekt omdat ze zijn ex is. CelebrityNetWorth.com schat dat Jasons vermogen gelijk is aan dat van Brett: €42.100.000.

7 Amanza Smith - €842.000

Amanza Smith is een goede vriendin van Mary en de Oppenheim-tweeling en deed voornamelijk aan interieurstyling. Daar kwam halverwege de serie verandering in, toen ze zich aansloot als makelaar bij het bedrijf. In de serie zie je voornamelijk haar struggles met het feit dat de vader van haar kinderen er nauwelijks is en worden we meegenomen in haar leerproces bij het makelaarskantoor. Cinemaholic denkt dat ze zo'n €842.000 bezit.

8 Maya Vander - €842.000

Maya Vander probeert zich in de serie zoveel mogelijk te ontwikkelen. Alle kansen die ze krijgt om meer te leren over het vak grijpt ze aan en ondertussen vliegt ze op en neer naar haar man in Miami, met wie ze twee kinderen krijgt. Volgens Cinemaholic heeft Maya ongeveer €842.000 op de bank staan.

9 Davina Potratz - €1.680.000

Davina Portratz is een beetje het zwarte schaap van Selling Sunset en de manier waarop ze dingen oplost is soms niet zo netjes. In het begin van de serie krijgt ze ruzie met Chrishell en Mary. In het laatste seizoen is ze hard aan het werk om een (veel te duur) huis te verkopen, maar dat wil maar niet lukken. Davina's vermogen wordt door The Standard geschat op €1.680.000.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs