6 celebrity koppels die elkaar hebben ontmoet via Insta DM

Sliding in the DM's werkt blijkbaar beter als je hot en wereldberoemd bent

Sliding in the DM's wordt vaak gezien als iets makkelijks of iets wat niet helemaal hoort, maar onderschat zeker de kracht niet van een cheeky dm! Het werkt vaker dan je denkt. Neem de celebrities in dit lijstje als jouw inspiratie en stuur die ene crush een berichtje via Instagram.

Want weet je wat nou het fijne is aan berichtjes sturen via het sociale medium? Mocht diegene geen interesse in je hebben, of zelfs niet op je willen antwoorden, dan hoeft niemand dat te weten. Terwijl sommige celebs in dit rijtje meteen een antwoord kregen, hebben anderen er maanden op moeten wachten. En kijk wat er van gekomen is ;). Niet alle inbox romances zullen leiden tot huisje, boompje, beestje maar bij sommigen lijkt het er nu wel verdacht veel op.

Mocht je een schop onder je kont nodig hebben om toch die eerste stap te zetten naar je crush toe, laat dit lijstje je dan het vertrouwen geven om toch die DM te sturen. You can do it!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sophie Turner & Joe Jonas
the 2019 met gala celebrating camp notes on fashion   arrivals
Dia DipasupilGetty Images

Volgens het interview dat Sophie Turner heeft gedaan met Harper's Bazaar UK is het tussen haar en haar man Joe Jonas begonnen via een DM. Op de vraag hoe de twee elkaar hebben ontmoet antwoordt ze dat gemeenschappelijke vriendin het stel wilde koppelen, maar dat Joe de eerste move maakte via een DM. "We hadden een hoop gemeenschappelijke vrienden en die probeerde ons al langer te koppelen. We volgden elkaar op Instagram en op een dag stuurde hij me ineens een berichtje." Dit werkte en in november 2016 zijn de twee gaan daten. Toevallig ook hier in Nederland, waar ze gespot werden tijdens een Kings of Leon concert in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

>> Joe Jonas en Sophie Turner verwelkomen dochter

2 Barbara Palvin & Dylan Sprouse
fendi    front row   milan men's fashion week fallwinter 20202021
Jacopo RauleGetty Images

Dylan Sprouse en Barbara Palvin ontmoetten elkaar op een feestje en Dylan slide daarna in Barbara's DM, zo vertelden ze in een interview met W. "Ze ging mij volgen op Instagram, dus ik dacht 'ik zal haar eens iets sturen,'" begint hij in het interview. "Ik stuurde haar iets van: 'Hey, ik weet niet of je lang in New York bent, maar we moeten eens afspreken als je dat wil. Hier is mijn nummer.'"

Barbara reageerde hier pas zes maanden later op. "Ik was mentaal gezien niet op een goede plek toen hij me dat bericht stuurde en diep van binnen wist ik misschien wel dat dit iets kon worden," vertelt ze aan W. In die zes maanden had Dylan opnames voor een film in China. Op een dag tijdens de opnames vroeg zijn manager of hij nog 'losse eindjes' had met iemand in New York. Sprouse vertelde aan W dat Barbara toen als eerste in hem op kwam, en tien minuten later stuurde zij hem een bericht.

3 Wells Adams & Sarah Hyland
entertainment weekly celebrates screen actors guild award nominees at chateau marmont sponsored by maybelline new york   inside
Rachel MurrayGetty Images

Tijdens een aflevering van Jimmy Kimmel Live in januari 2018, deelde Sarah Hyland hoe zij en haar verloofde Wells Adams van flirten op Twitter naar een date in het echte leven gingen. "Hij is in mijn DM's geslide," zei ze daar. "Ik volgde hem op Twitter en ik vond hem wel grappig. Op een gegeven moment gingen we elkaar tweeten en ik vond het leuk." aldus Sarah.

De DM die het balletje heeft doen rollen? Volgens Sarah was dat wanneer Wells haar een berichtje stuurde met daarin: "De volgende keer dat ik in Los Angeles ben neem ik je mee en gaan we taco's eten en cocktails drinken."

4 Priyanka Chopra & Nick Jonas
"rei kawakubocomme des garcons art of the in between" costume institute gala   arrivals
Dimitrios KambourisGetty Images

Priyanka Chopra en Nick Jonas kwamen voor het eerst met elkaar in contact via een DM, maar hun gemeenschappelijke vriend Graham Rogers – die met Nick een rol speelde in Careful What You Wish For in 2015 en ook samen speelde met Priyanka in Quantico – heeft ook geholpen. Rogers vertelde Vogue US in 2018 dat Nick helemaal ondersteboven was van Priyanka en hem een berichtje stuurde met: 'Priyanka. Is. Wauw.'

Met Rogers support heeft Nick haar uiteindelijk een DM gestuurd in 2016. Waarin hij schreef: "Ik hoor van een paar gemeenschappelijke vrienden dat wij elkaar moeten ontmoeten," zo vertelde Rogers in hetzelfde interview met Vogue US. Priyanka zou dezelfde dag gereageerd hebben en er ontstond een episch gesprek dat langer dan een halfjaar duurde. Uiteindelijk zagen Nick en Priyanka elkaar voor het eerst tijdens de Vanity Fair Oscars Afterparty in 2017.

>> Priyanka trouwt met Nick Jonas in fantastische Ralph Lauren bruidsjurk

5 Tyler Stanaland & Brittany Snow
the 71st emmy awards  arrivals
David CrottyGetty Images

Pitch Perfect actrice Brittany Snow had haar man, makelaar Tyler Stanaland, al eens vluchtig ontmoet, maar via DM's zijn de twee pas echt close geworden. In een interview met The Knot vertelde Stanaland hoe hij het ijs heeft gebroken bij zijn vrouw, nadat hij zich realiseerde dat ze elkaar volgden op Instagram. "Ik stuurde haar een DM met de meest gênante pick up line ooit. Een dad joke." Wat hij precies stuurde wordt niet gedeeld, maar het heeft wel geholpen want de twee zijn afgelopen mei getrouwd.

6 Dua Lipa & Anwar Hadid
burberry spring summer 2020 show
David M. BenettGetty Images

Tijdens een aflevering van Watch What Happens Live With Andy Cohen afgelopen mei, werd Dua Lipa gevraagd of ze ooit eens in iemands DM's geslide is. Toen gaf ze toe dat dit er voor gezorgd had dat ze dichterbij haar vriend Anwar Hadid was gekomen. "Ik moet iets opbiechten. Want ik heb dat zeker gedaan," vertelde ze in het programma. Daar voegt ze wel aan toe dat de twee elkaar al eerder hadden ontmoet. "We zagen elkaar voor het eerst op een barbecue, maar daarna ging het door in de DM's." aldus Dua Lipa.

>> Dua Lipa verft haar eigen haar roze – met hulp van Anwar Hadid

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs