12 celebrities die dating apps gebruikten om de liefde te vinden

Raya, Tinder en Bumble zijn ook celebrities zeker niet onbekend

zac efron
Rich PolkGetty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
1 Noah Centineo
celebrity sightings in los angeles   september 21, 2018
RB/Bauer-GriffinGetty Images

Noah Centineo heeft verschillende dating apps geprobeerd, maar heeft ze uiteindelijk toch afgezworen. Dit vertelde hij aan Entertainment Tonight.

"Ik heb een tijdje Raya gebruikt, maar dat is niets voor mij. Ik ontmoet liever iemand terwijl ik iets aan het doen ben wat ik leuk vind. Dan weet ik in ieder geval zeker dat we gemeenschappelijke interesses hebben."

>> 'Noah Centineo en Stassie Karanikolaou in het geheim getrouwd'

2 Amy Schumer
"i feel pretty" press conference
Vera AndersonGetty Images

Amy Schumer heeft, zelfs als celeb, goed gescoord op Tinder. Ze heeft haar ex, knappe meubelmaker Ben Hanisch, via Tinder ontmoet. De foto's die ze op haar profiel plaatste waren naar eigen zeggen 'niet de mooiste'.

"Op één foto droeg ik geen make-up en had ik een pet en zonnebril op. Het was een selfie en ik trok een gezicht alsof ik dood ging – ik was aan het wandelen en het voelde daadwerkelijk alsof ik dood ging. Ook stond er een 'normale' foto waarin ik een sweater aan had en gewoon glimlachte," schreef ze in haar boek The Girl With The Lower Back Tattoo.

3 Lucy Hale
jonathan simkhai opens new retail store and brand headquarters in los angeles
Araya DohenyGetty Images

Lucy Hale vertelde aan Cosmopolitan dat ze dating app Raya gebruikt en daar zelfs al een andere celebrity is tegengekomen; John Mayer.

"Ik heb 'ja' geswiped voor hem, maar ik denk niet dat hij dat voor mij heeft gedaan," aldus de actrice.

>> Lucy Hale heeft nu rood haar en het staat haar fantastisch

4 Lizzo
total wireless presents lizzo live powered by pandora
Charley GallayGetty Images

Ook Lizzo heeft Raya gecheckt en ook zij kwam John Mayer tegen. De man heeft het druk. Helaas werd het niets.

"Ik heb geprobeerd om een match te krijgen met John Mayer – maar dat is niet gelukt," vertelde ze aan Busy Tonight. "Een van mijn danseressen wilde een 'sletten-fase' en ik besloot mee te doen. Dus we downloadden een van de 'lagere' dating apps. Niet dat daar iets mis mee is, ik heb een fantastische week gehad."

5 Tiffany Haddish
black girls rock 2017   arrivals
Dia DipasupilGetty Images

Tiffany Haddish vertelde tijdens een aflevering van The Tonight Show dat ze wel eens dating apps heeft gebruikt, maar niet echt fan is. "Ik hou niet zo van online daten, omdat ik het gevoel heb dat ik alleen maar engerds tegenkom. Mannen die dan een mooie foto hebben waarbij ik denk 'Oh kan niet wachten om hem te ontmoeten' en uiteindelijk gewoon engerds zijn die ruiken alsof ze al drie dagen alleen maar eieren aan het eten zijn."

6 David Dobrik
9th annual streamy awards
Morgan LiebermanGetty Images

Populaire YouTuber David Dobrik datet vaker online en gebruikt daar de app Bumble voor.

"Bumble is mijn go-to dating app. Dating apps zijn best lastig om aan te wennen, dus ik hou het allen bij die ene," vertelde hij aan Clevver News.

7 Zac Efron
the imdb studio at acura festival village on location at the 2019 sundance film festival   day 2
Rich PolkGetty Images

Zac Efron heeft het ooit geprobeerd op Tinder, maar dat werkte niet echt.

Aan The Times vertelde hij: "Gek genoeg geloofde niemand dat ik het was. Ik werd door niemand geswiped omdat ze dachten dat mijn profiel nep was."

8 Demi Lovato
2018 billboard music awards   red carpet
Matt WinkelmeyerGetty Images

Demi Lovato vertelde bij Ellen dat ze een tijdje op dating apps heeft gezeten voordat ze haar ex Max Ehrich ontmoette.

In haar documentaire Simply Complicated vertelde ze dat ze niet specifiek op zoek was naar een man of vrouw. "Ik zit op een dating app voor zowel mannen als vrouwen. Ik ben op zoek naar een menselijke connectie, of het nu een man of vrouw is, maakt me niet uit."

9 Austin Mahone
premiere of sony pictures' "ghostbusters"   arrivals
Alberto E. RodriguezGetty Images

Singer-songwriter Austin Mahone heeft ook gekeken of Raya iets voor hem was, maar dat bleek niet zo te zijn.

"Ik heb een account aangemaakt en heb er een paar dagen op gekeken, maar het was niets voor mij. Dus ik heb het weer verwijderd." vertelde hij aan Access.

10 Kiernan Shipka
the zoe report's 5th annual zoeasis
Michael KovacGetty Images

Actrice Kiernan Shipka is, in tegendeel tot haar voorgangers in dit lijstje, heel enthousiast over dating app Raya. Tegen Stylist zei ze hierover: "Ik hou van Raya. Raya for life."

11 Khloé Kardashian
the promise armenian institute event at ucla
Stefanie KeenanGetty Images

Khloé Kardashian heeft een tijdje een profiel gehad op dating app OkCupid. Haar beste vriendin Malika hielp haar met het maken van haar profiel.

"Ik heb nog nooit online gedate, maar wilde het nu voor de grap wel doen. Het was eigenlijk heel erg leuk," schreef Khloé destijds op haar website KhloéWithAK, die nu niet meer online is.

>> 'Khloé Kardashian en Tristan Thompson zijn weer bij elkaar'

12 Rebel Wilson
premiere of fox searchlights' "jojo rabbit"   arrivals
Amy SussmanGetty Images

Ook Rebel Wilson kent dating app Raya.

"Ik zit er al een tijdje op, maar meestal maar voor een paar weken. Als ik met iemand aan het afspreken ben dan zit ik er niet op. Het is gewoon voor de tijden dat je je heel erg single voelt. Dan is het een goed middel en veel van mijn vriendinnen uit Pitch Perfect zitten er ook op." vertelde ze aan People.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs