Zo gaat het nu met de leden van popgroep S Club 7

De popgroep was een grote hit van 1998 tot 2003

s club
Dave HoganGetty Images

Naast de Spice Girls, Sugababes en Atomic Kitten is er nóg een popgroep waar ik als jonge meid fan van was: S Club 7. Zij werden gecreëerd door Simon Fuller, de voormalige manager van de Spice Girls, naar aanleiding van een talentenjacht. Ondanks dat de popgroep in 2003 officieel uit elkaar ging, kan ik nog steeds genieten van hun hits als Bring It All Back. Hoog tijd om eens uit te zoeken hoe het nu met Paul, Hannah, Tina, Jon, Rachel, Jo en Bradley gaat.

S Club 7 toen en nu

Vier jaar nadat S Club 7 bij elkaar was gekomen, besloot Paul in 2002 de groep te verlaten. Hiermee was het hek van de dam, want ook de rest van S Club (de naam waarmee de band na het afscheid van Paul doorging) ging een jaar later ieder zijn of haar eigen weg. Jo, Paul en Bradley besloten de handen in 2008 weer ineen te slaan om af en toe met zijn drieën op te treden als S Club of S Club Party.

Reünie S Club 7

Vorig jaar december liet Tina weten dat we dit jaar misschien wel een reünie kunnen verwachten. "Ik heb met iedereen contact en ik denk dat iedereen het ziet zitten. Het moet alleen nog in gang worden gezet, maar ik weet vrijwel zeker dat het gaat gebeuren," vertelt ze aan The Sun. Voor het zover is, heb ik uitgezocht hoe het anno 2021 met de leden van S Club 7 gaat en wat ze achttien jaar na hun afscheid doen om de kost te verdienen. Hier komen ze:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Paul Cattermole

Paul verliet als eerste S Club 7 om met schoolvrienden een metalband te beginnen. De afgelopen jaren heeft hij last gehad van een rugblessure, waardoor het voor hem lastig is om werk te vinden. Wel zou hij momenteel werken aan een album met covers.

2 Bradley McIntosh

Naast dat hij samen met Jo en Paul S Club/S Club Party vormt, schrijft en produceert hij liedjes onder de naam City Boy Soul. Ook heeft hij even in MTV's Totally Boyband genaamd Upper Street gezeten.

3 Jo O'Meara

Jo raakte volgens The Sun in opspraak door haar racistische- en pestgedrag in Celebrity Big Brother. Daarnaast kwam haar solo-carrière niet echt van de grond en liet ze zichzelf in 2014 failliet verklaren.

4 Hannah Spearitt

Hannah besloot haar carrière in de muziekindustrie te verruilen voor een acteercarrière. Zo speelde ze gastrollen in onder andere in Agatha Christie's Marple, Death In Paradise, Casualty en EastEnders, en had ze een vaste rol in de serie Primeval.

5 Rachel Stevens

Rachel is degene die het grootste succes als solo-artiest heeft gehad nadat S Club 7 uit elkaar ging. Zo bracht ze zeven Top 40-singles en twee albums uit. Daarnaast verscheen ze in meerdere tv-shows als Strictly Come Dancing en Celebrity MasterChef.

6 Tina Barrett
"dusty"   gala night   arrivals  interval reception
David M. BenettGetty Images

In tegenstelling tot Rachel liep ook de solo-muziekcarrière van Tina op niks uit. De singles die ze uitbracht, flopten helaas alle drie.

7 Jon Lee
"the illusionists" press night   arrivals
Karwai TangGetty Images

Ook Jon kent na S Club 7 een paar successen. Zo verruilde hij de muziekindustrie voor het theater, waar hij in een rol scoorde in producties als Les Misérables en Jersey Boys. Ook sprak hij een stem in voor Disney's Famous 5: On The Case en ging hij voor een programma van zender ITVBE op blind date.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs