Zo gaat het nu met de cast van The Hills

Na negen jaar keerde The Hills in 2019 terug met The Hills: New Beginnings

Negen jaar na de laatste uitzending van The Hills, kwam de cast in 2019 terug voor een nieuw seizoen. Lauren Conrad liet de nieuwe serie aan zich voorbijgaan, maar we zagen ook een paar nieuwe gezichten. Zo werden Mischa Barton, die ooit doorbrak in de populaire serie The O.C., en Brandon Thomas Lee, zoon van Pamela Anderson en Tommy Lee, part of the crew. Inmiddels is in Amerika het tweede seizoen van The Hills: New Beginnings van start gegaan. Wat is er de afgelopen jaren allemaal veranderd?

The Hills: toen en nu

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lauren Conrad

Let's be honest: de eerste reeks van The Hills draaide stiekem gewoon om Lauren Conrad. Dankzij de serie werd de inmiddels 35-jarige mateloos populair. Na de show werd ze een echte zakenvrouw, stampte ze meerdere bedrijven uit de grond en bracht ze heel wat boeken uit. Lauren is getrouwd met William Tell en heeft twee kinderen: Charlie en Liam.

2 Audrina Patridge

Het leven van Audrina Patridge stond na de eerste reeks van The Hills volledig op zijn kop. Zo kreeg ze haar eigen realityshow The Audrina Show op MTV, waarin de fans niet alleen Audrina maar ook haar familie beter leerden kennen. Ook was ze in twee films te zien, waaronder Into the Blue 2. In 2016 trouwde ze met Corey Bohen, maar ze gingen na twee jaar later weer uit elkaar. Met hem kreeg ze dochter Kirra.

3 Whitney Port

Whitney Port stopte eerder met The Hills door haar verhuizing van Los Angeles naar New York. Hier kreeg ze haar eigen show The City, waarin ook influencer Olivia Palermo een rol kreeg. Net zoals Audrina Patridge had ook Whitney een kleine rol in een film. Zo verscheen ze in What To Expect When You're Expecting. Inmiddels woont Whitney weer in Los Angeles met haar man Tim Rosenman en zoontje Sonny. In haar eigen podcast vertelde ze in 2019 openhartig over de miskraam van haar tweede kindje.

4 Heidi Montag

Na The Hills stroomde het geld binnen voor Heidi Montag en haar man Spencer Pratt, maar het succes kende ook een keerzijde. De twee bleken beiden een gat in hun hand te hebben en voor ze het wisten waren ze broke as f... Ze wisten terug te krabbelen door Pratt Daddy, een bedrijf dat kristallen verkoopt, uit de grond te stampen. Het stel heeft samen zoontje Gunner.

5 Spencer Pratt

Ook Spencer Pratt, de man van Heidi Montag, keerde terug voor The Hills: New Beginnings. Hij is de afgelopen jaren druk bezig geweest om het bedrijf van hem en Heidi, Pratt Daddy, groot te maken. En met succes.

6 Stephanie Pratt

Stephanie Pratt vertrok na de eerste reeks van The Hills naar Londen, om vervolgens pas jaren later terug te keren. In het eerste seizoen van The Hills: New Beginnings is te zien hoe zij, Spencer en Heidi omgaan met hun moeilijke relatie, maar krijgt ze het ook behoorlijk aan de stok met voormalige bestie Audrina Patridige. Na de opnames zou de bom opnieuw gebarsten zijn tussen Stephanie, Heidi en Spencer, waardoor ze besloot niet terug te keren voor een tweede seizoen.

7 Brody Jenner

De voormalige stiefbroer van de Kardashians had in The Hills een neprelatie met Lauren Conrad. In The Hills: New Beginnings zagen we zijn nieuwe vriendin Kaitlynn Carter, met wie hij (niet officieel) trouwde in Indonesië. Na het seizoen ging het al snel bergafwaarts tussen de twee en besloten ze uit elkaar te gaan. Ondanks dat de twee dus geen setje meer zijn, tekenden ze wel beiden voor een tweede seizoen van The Hills: New Beginnings.

8 Jason Wahler

Hij had in de eerste reeks van The Hills wel een echte relatie met Lauren Conrad. Na The Hills ging het erg slecht met Jason. Hij kampte met een alcohol- en gokverslaving en belandde behoorlijk op het slechte pad. In The Hills: New Beginnings is hij bijzonder openhartig over zijn verleden. Jason is getrouwd met Ashley Slack en heeft een dochter Delilah Ray. Ashley is op dit moment zwanger van hun tweede kindje: een zoon.

9 Kristin Cavallari

Kristin Cavallari zat net als Lauren Conrad eerst in Laguna Beach en verscheen daarna ook in The Hills. Omdat ze bij een ander tv-netwerk een eigen show kreeg over haar leven en business, moest ze bedanken voor het eerste seizoen van The Hills: New Beginnings. Tot iedereens verbazing zal ze wel in het nieuwe seizoen te zien zijn. Hoe groot haar rol zal zijn is nog niet bekend.

10 Justin Bobby
justin bobby
Getty Images

"Homeboy wore combat boots to the beach," zo omschreef Lauren Conrad hem ooit. Na The Hills vloog hij de wereld rond, focuste hij zich op muziek en vond hij uiteindelijk zijn weg weer terug naar Los Angeles. Justin Bobby was in het eerste seizoen van The Hills: New Beginnings aan het daten met Lindsay. Het is niet bekend wat de status tussen hen is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs