Shocking: de eerste beelden van Temptation Island VIPS zijn nogal heftig

Rosanna huilt al en de eerste vrijpartij is een feit

temptation-island-vips-shocking--eerste-beelden
Temptation Island VIPS

Het is duidelijk: Temptation Island VIPS 2018 wordt alles behalve saai. De eerste beelden zijn opgedoken en we kunnen een ding stellen: die zijn heftig, heel heftig.

Eerste vrijpartij
We zien Rosanna, Amijé en Rowena al huilen, verleidsters die vrouwen uitdagen en een koppel dat helemaal los gaat in bed. De eerste vrijpartij in Temptation Island VIPS laat dus niet lang op zich wachten.

Een ezel stoot zich geen twee keer…
Het meest heftige van alles: Niels lijkt zich wéér te misdragen. In de eerste beelden krijgen we al meteen een flashback naar zijn vorige Temptation Island-deelname. Lees: verleider Fiona die nog net niet zijn zwemboek uittrekt terwijl meneer rustig aan de rand van het zwembad zit.

Donny en Danique
Ook zien we hoe Donny gemasseerd wordt door verleider Danique. En ja, laat dat nu precies die verleider zijn waar hij nu al meerdere keren mee is gespot.

Drama, drama, drama
Genoeg drama dus het komende seizoen. Wij zijn benieuwd wat ons allemaal te wachten staat. Voor de kandidaten ziet het er niet goed uit en dat belooft stiekem alleen maar goeds voor ons.

Temptation Island VIPS begint op 7 juni op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder