Het leukste aan Temptation Island is by far de gesprekken die je met medekijkers (ofwel verslaafden) hebt. Nóg leuker: de aflevering kijken met mensen die het van dichtbij hebben meegemaakt, met de kandidaten dus. Glamour had die kans en dat bracht een hoop interessante ontdekkingen met zich mee.


Favoriete koppel
De eerste aflevering staat, zoals gewoonlijk, vooral in het teken van het voorstellen van de koppels: de VIPS. Het is je vast niet ontgaan dat Donny en Amijé dit jaar meedoen. Een koppel dat, op z’n zachtst gezegd, erg in de smaak valt bij de verleiders.

Verliefd geweest
Daarnaast zijn Ruud en Rowena dit jaar van de partij. Op de beelden zien we dat de twee onafscheidelijk zijn. Tenminste, zo lijkt het. Presentator Kaj zegt dat de twee ‘smoorverliefd zijn geweest’. Ehm, geweest? Verklapt de presentator hier nu dat dit stel een doemscenario te wachten staat?

“Er gebeuren gekke dingen op het eiland”
Verleider Charissa maakt in de eerste aflevering al direct duidelijk dat ze voor Ruud gaat. Aan ons vertelt ze: "Ik wilde niet per se een relatie stukmaken, maar ja, je hebt zon, zee, strand en alcohol en dan gebeuren er gekke dingen." Zou Charissa degene zijn die een stokje steekt voor de relatie van Ruud en Rowena?

“Een belangrijke rol”
Dan hebben we ook nog het onbekende koppel Stefano en Gelina. Een stel dat volgens Kaj een ‘bijzondere rol’ in het programma gaat spelen. Aangezien zowel Kaj als Yolanthe zeggen dat ze in shock waren van wat ze gezien hebben, kan dat maar een ding betekenen...

De spanning loopt al op als Stefano bekent dat hij al eerder iets heeft gehad met verleider Danique. Hij valt nog steeds in de smaak bij de verleidster. “Het is gewoon een mooie jongen met een mooi lichaam,” laat ze weten. Zijn vriendin is daarvan op de hoogte, dus dat belooft wat voor het eerste kampvuur.

Tim 2.0
Last but not least: Rosanna en Niels. Niels heeft er vertrouwen in dat ze er samen uitkomen en heeft zelfs plannen voor een verloving, een bruiloft en een kind. Zien we hier een Tim 2.0?

Fabiola aan zet
Het stel heeft met elkaar afgesproken dat Niels een vrouw wegduwt als zij hem komt verleiden. Wanneer Rosanna dit uitspreekt, schiet verleider Fabiola in de lach. Inmddels weten we allemaal waarom. Fabiola steekt ook niet onder stoelen of banken dat zij voor Niels gaat. Tenminste “in het begin,” zo laat ze zelf weten. Ze vertrouwt geen enkele man en als verleider wil ze laten zien dat mannen ook daadwerkelijk niet te vertrouwen zijn. Wie weet gaat ze dus wel meerdere mannen af om dat te bewijzen.

Er is maar een manier om daarachter te komen: De eerste twee afleveringen van Temptation Island VIPS zijn nu te zien bij Videoland. Vanaf vandaag elke donderdag een nieuwe aflevering. Wij weten wat we de komende donderdagavonden gaan doen.