Netflix' nieuwste horrorfilm 'Veronica' schijnt engste aller tijden te zijn

Gaan we weer...!

enge-horrorfilm-netflix-veronica
VeronicaYouTube

Dat er veel horrorliefhebbers in Nederland zijn, dat blijkt wel uit voorgaande berichten over de meeste gruwelijke films die er bestaan. Het kan niet eng genoeg zijn, als we jullie mogen geloven. Nou, dan hebben we er nog een voor je.

Sinds maandag staat de horrorfilm Veronica van de bekende Spaanse regisseur Paco Plaza op Netflix. Als we social media mogen geloven, is dat de engste film die op het moment op de streamingdienst staat. Mensen durfden hem zelfs niet af te kijken. En om het nog enger te maken: het script is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Scary shit
Als we de trailer zien, dan kunnen we ons daar wel iets bij voorstellen. Alle ingrediënten voor een angstaanjagende film zijn aanwezig. Jong meisje die de hoofdrol speelt: check. Donkere setting: check. En als laatste een Ouijabord dat boze geesten en demonen oproept. Dubbelcheck.

Hé, veel plezier hè...
Het verhaal gaat over de tiener Veronica die op jonge leeftijd al voor haar broertje en twee zusjes zorgt. Haar moeder werkt van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat en haar vader is overleden. Het meisje heeft op een dag het briljante idee om samen met vriendinnetjes een Ouijabord te gebruiken om hun overleden vader op te roepen.

Dat vraagt uiteraard om problemen. En ja hoor. Vanaf dat moment dwalen verschillende kwade geesten door het huis die niet weg te krijgen zijn. Genoeg voer voor bloedstollende scenes.

Ons niet gezien
Oh, en ben je nu echt van het kaliber 'het kan me niet eng genoeg zijn', dan hebben we nog een paar horror-opties voor je. Hereditary werd begin deze maand als engste bioscoopfilm bestempeld (wegrennende en huilende mensen, en zo). Anders hebben we ook nog Annabelle 2: Creation of Truth Or Dare voor je.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder