The Handmaid's Tale seizoen 3 is een feit

Yes!

the-handmaids-tale-seizoen-3
Videoland

Er zijn bepaalde series waar zoveel over wordt geschreven, zoveel over wordt gesproken - "móet je zien" - dat je je als niet-kijker buitengesloten voelt. The Handmaid's Tale is zo'n serie. Seizoen één staat helemaal op Videoland, seizoen twee wordt daar nu uitgezonden en seizoen drie komt er binnenkort ook aan, kondigden de makers zojuist aan.

De nog niet kijkers hebben dus wat te bingen en de kijkers zijn gerustgesteld met nog een seizoen en hebben wat om naar uit te kijken.

Verhaal
Het verhaal? De serie draait om een nieuwe wereld in de (nabije) toekomst. Door de grote hoeveelheid soa’s en milieuvervuiling is nog maar een klein percentage van de vrouwen vruchtbaar.

De mannelijke elite bestuurt de Verenigde Staten volgens een strenge religie. Vruchtbare vrouwen zijn zogenaamde ‘Handmaids’. Zij worden gedwongen om kinderen te baren en deze af te staan aan rijke gezinnen. De totalitaire samenleving staat voor de Handmaids in het teken van onderdrukking, geweld en verkrachting.

Prijzenregen
Nog niet overtuigd als niet kijker? The Handmaid's Tale won tijdens de meest recente uitreiking van de Emmy Awards de meeste prijzen, acht om precies te zijn, waaronder die van beste dramaserie en beste actrice (Elisabeth Moss), én The Handmaid's is de meest bekeken serie van het Amerikaanse Hulu, de streamingdienst waarop de serie in The States te zien is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder