De trailer van The Handmaid's Tale seizoen 2 is uit

In de categorie series die je moet kijken

the-handmaids-tale-trailer-seizoen-2
Hulu

Als er een serie is die nog op onze to watch-lijst staat, is het The Handmaid’s Tale. De Amerikaanse televisieserie bestaat tot nu toe uit één seizoen met tien afleveringen. Nu komt de streamingdienst Hulu met de eerste trailer van seizoen twee.

Nieuwe seizoen
In de trailer wordt meteen de premièredatum van het tweede seizoen bekendgemaakt. Op 25 april is de serie weer in de Verenigde Staten te zien. Helaas staat The Handmaid’s Tale tot nu toe nog niet op Netflix of HBO. Maar niet getreurd, want het eerste seizoen is wél al te bekijken op Videoland.

Het verhaal
In het eerste seizoen maak je kennis met een nieuwe wereld in de (nabije) toekomst. Door de grote hoeveelheid soa’s en milieuvervuiling is nog maar een klein percentage van de vrouwen vruchtbaar.

De mannelijke elite bestuurt de Verenigde Staten volgens een strenge religie. Vruchtbare vrouwen zijn zogenaamde ‘Handmaids’. Zij worden gedwongen om kinderen te baren en deze af te staan aan rijke gezinnen. De totalitaire samenleving staat voor de Handmaids in het teken van onderdrukking, geweld en verkrachting.

Prijzen
De serie werd volop geprezen door kijkers en critici. Tijdens de Emmy Awards van 2017 vormde The Handmaid’s Tale de grote winnaar. De serie sleepte acht Emmy’s binnen, waaronder die voor Beste dramaserie en Beste actrice (Elisabeth Moss).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder