Donny Roelvink is gespot met een verleider van Temptation Island VIPS

Niet zo slim als je het Michella Kox vraagt

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het is weer zover: er is een nieuwe Temptation-roddel opgedoken. Met nog maar twee weken tot de eerste aflevering van Temptation Island Vips draait de geruchtenmolen overuren. Dit keer wéér een gerucht met Donny in de hoofdrol. Er is een spannende foto van hem opgedoken met een verleider.

Beter dan FBI
Dankzij vader Dries wisten we al dat het niet meer helemaal rozengeur en maneschijn was tussen Donny en zijn vriendin Amijé na hun deelname aan Temptation Island VIPS. Niemand minder dan speurneus Michella Kox ging op onderzoek uit en dat resulteert in een nieuwe roddel.

Donny Roelvink is gespot met Danique van Temptation Island VIPS op Bloemendaal.
Youtube Michella Kox

Bewijsmateriaal
In een vlog op haar YouTube-kanaal laat Michella een foto zien die afgelopen mei is gemaakt. Op de foto zien we Donny samen met verleider Danique op het strand van Bloemendaal liggen. Aan de minimum space tussen de twee valt af te lezen dat het duo het erg gezellig heeft.

Over en uit tussen Donny en Amijé
De realityster is er dan ook honderd procent zeker van dat het over en uit is tussen Donny en Amijé. "Het zou misschien zo kunnen zijn dat ze gewoon vrienden zijn en knus tegen elkaar aanzitten. Maar ik kan me niet voorstellen dat zijn vriendin daar vrolijk van wordt. Dus ik denk dat Donny zijn worstje in Danique haar roosje heeft gedaan en ze zo samen één zijn geworden." Zo. Duidelijker had Michella het niet kunnen brengen.

Advies van tante Mies
En dat is niet het enige duidelijke statement dat Michella maakt. Ook heeft ze nog advies voor Donny en Danique: “Het is zo stom van ze. Ga dan niet in Bloemendaal zitten. Mies komt overal achter! Mies zou Mies niet zijn als ik niet alles zou weten te achterhalen.”

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nog even wachten
Om te zien of de vonk al overslaat tussen Donny en Danique in Mexico zul je nog even geduld moeten hebben. Vanaf 7 juni is Temptation Island VIPS te zien op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder