MTV heeft een vervanger voor Farrah Abrahams in de 'Teen Mom OG'-cast

En deze dame gaat haar plaats overnemen

farrah-abrahams-ontslagen-bij-teen-mom-og
Getty Images

Na onze guilty pleasure 16 And Pregnant zijn de teen moms Farrah, Maci, Catelynn en Amber

McKenzie is de nieuwe ster
McKenzie is volgens TMZ al een week bezig met de opnames. Daarnaast is ze ook bezig met het opnemen van een MTV special over haar moeder, die lijdt aan hersenkanker.

View this post on Instagram

💗

A post shared by mackenzie Mckee (@mackenziemckee) onOnvervangbaar
Dat Farrah niet met haar ontslag zit, laat ze aan US Weekly weten: “Ik wens de mensen die meedoen aan de show het beste toe. Dit is het langste seizoen in de geschiedenis van MTV en ik ben hun grootste ster,” laat de 26-jarige realityster weten. “Ik kan mijn eigen show krijgen, maar ik wil me niet meer focussen op reality tv. Ik focus me nu op gescripte televisie, maar zal een goed reality tv project altijd leuk blijven vinden.”

“Niemand kan zoveel toevoegen als ik”
Volgens haar is het een dom besluit van de Teen Mom OG producers. “Ik weet niet wat ze aan het doen zijn,” laat ze weten. “Je kan alle meiden uit alle MTV series mee laten doen, maar niemand kan zoveel aan de show toevoegen als ik.”

Teen Mom’s ster
Farrah maakte haar MTV-debuut tijdens de tweede aflevering van 16 And Pregnant in 2009. Daarna was ze te zien in Teen Mom, wat later Teen Mom OG werd. Zeven seizoenen lang werd het leven van Farrah en haar 8-jarige dochter Sophia gevolgd.


Advertentie - Lees hieronder verder