De Temptation Island VIPS FBI-resultaten stromen binnen: Ruud en Rowena zijn uit elkaar

Reken maar op een smeuïg seizoen

temptation-island-vips-ruud-en-rowena-zijn-uit-elkaar
RTL

Wie dacht dat Temptation Island VIPS een saai seizoen gaat worden omdat 'Bekende Nederlanders' wel tien keer nadenken voordat ze en plein public vreemdgaan en daarmee hun repuptatie te gronde richten, heeft het mis.

De eerste FBI-resultaten druppelen binnen: Ruud en Rowena, bekend van Utopia, laten sporen achter die wijzen op een relatiebreuk.

Swipen in het geniep
Zo is Ruud gespot op Tinder. Alhoewel; het zijn alleen zijn foto's. Zijn naam en leeftijd komen niet overeen, dus het account kan nog een gevalletje catfish zijn. Wel opvallend: het gaat niet om openbare Facebook-foto's, maar om foto's die nergens te bekennen zijn op internet. Is het Ruud die denkt slim te zijn door zijn naam en leeftijd niet te vermelden om 'onherkenbaar' te blijven, is het een hacker of een catfish? We gaan het zien.

Is dit het bewijs dat Ruud en Rowena uit Temptation Island VIPS uit elkaar zijn?
UtopiaTV

Newsflash
Nog een hint: op het forum van utopiatv.nl, schrijft Rachelle Janssen een nieuwtje over Rowena en Ruud. Ruud is vreemdgegaan op Temptation Island, tot groot verdriet van Rowena. Resultaat: bye bye relatie.

To be continued: donderdag 7 juni begint Temptation Island VIPS bij Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder