De hints liegen er niet om: Donny Roelvink maakt slippertje tijdens Temptation Island VIPS

En weer bewijs dat bijna niemand slaagt voor de ultieme relatietest

donny-slippertje-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Donny Roelvink en verleider Danique zijn al op meerdere plekken samen gespot: in een strandtent in Bloemendaal en op Ibiza. Ook vader Dries Roelvink liet los dat de relatie van Donny en Amijé een "beetje aan het wankelen is."

A jealous woman does better research than...
Oké, oké; informatie waarvan je nog, hoewel wel naïef, zou kunnen denken dat Donny en Amijé hun relatie ná Temptation Island VIPS netjes hebben afgesloten. Geen slippertjes of andere zaken die in een relatie niet door de beugel kunnen.

Maar nee, de FBI-afdeling heeft voldoende bewijs verzameld dat een escapade van Donny's kant lijkt te bevestigen.

Bewijsstukken
In de eerste beelden van Temptation Island VIPS zien we dat een stelletje het al erg gezellig heeft onder de lakens.

Temptation Island VIPS

Voor degenen die hopen een glimp op te vangen van het gebeuren onder de lakens: je kunt beter letten op de details. Er ligt namelijk een petje op het nachtkastje. Een petje dat wel eens van Donny zou kunnen zijn. Kijk maar naar onderstaande foto:
Temptation Island VIPS


Als we van de reacties op social media een poll zouden maken, dan zou het vakje 'Donny heeft Amijé bedrogen' verreweg de meeste stemmen krijgen.

Vanaf donderdag 7 juni weten we het zeker: dan begint Temptation Island VIPS bij Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder