De Netflix-crimeserie La Casa de Papel wordt het nieuwe Prison Break genoemd

De Spaanse bloedstollende serie is de perfecte combi van adrenaline, emotie en actie

crimeserie-netflix-casa-de-papel
YouTube

De Spaanse crimeserie La Casa de Papel werd in mei vorig jaar op de Spaanse televisie uitgezonden en staat sinds december op Netflix. De serie wordt met de dag populairder op de streamingdienst. Snappen we wel, de afleveringen zitten vol adrenaline, emoties en actie. Kijkers vergelijken het zelfs met de hitserie Prison Break. Oftewel: dat belooft veel goeds. Bekijk de trailer en je snapt waarom.

Bingewatch-waardig
Het verhaal gaat over een mysterieuze man die zichzelf "De Professor" noemt. Hij organiseert samen met acht dieven de grootste overval in de Spaanse geschiedenis. Hoe? De acht dieven laten zich voor deze diefstal samen met een groep gijzelaars opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje. Hun doel: eenmaal binnen willen ze een buit van €2,4 miljard ophalen.

Slimme zet
Wat er zo bijzonder is aan de roof? Ze stelen het geld niet, ze drukken het zelf in het gebouw. Daar hebben ze elf dagen toegang voor nodig tot de gelddrukmachines. Dat vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden...

Zorgeloos bingen
La Casa de Papel bestaat op Netflix uit 13 bloedstollende afleveringen. Goed nieuws voor alle fans: er is al een tweede seizoen aangekondigd. Deze verschijnt eind april op Netflix.

Nog meer Netflix
Voor het geval je in een avond door deze zenuwslopende serie heen bent: de engste horrorfilm aller tijden staat ook op de streamingdienst. Dus mocht het komende weken regenachtig worden: no worries, zo vermaak jij je wel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder