Je kunt je alweer aanmelden voor Temptation Island 2019

Wie durft?

aanmelden-temptation-island-2019
Temptation Island

Werd jij al helemaal warm toen de mannelijke en vrouwelijke verleiders van het nieuwe seizoen van Temptation Island bekend werden gemaakt? Dan zal je vast nog enthousiaster worden van het nieuws dat er alweer een nieuw seizoen is aangekondigd.

Nieuw seizoen
Het meest besproken programma op de Nederlandse buis kondigt aan dat er een derde seizoen aan zit te komen en daarvoor zijn ze op zoek naar jou.

Casting
Denk jij dat je een geboren verleider bent? Of dat er niks of niemand tussen jou en je lief kan komen? Dit is je kans om het te testen. MULTA Casting en Zodiak Nederland zijn op zoek naar verleiders en verleidsters en naar vier koppels die de ultieme relatietest aan willen gaan.

Temptation Island principe
De koppels brengen ook dit seizoen weer tien dagen lang gescheiden van elkaar door op een tropisch eiland. Uiteraard onder het gezelschap van de verleiders én hun technische spelletjes.

Eisen
Vanaf half april twee weken beschikbaar zijn, zou wel handig zijn in verband met de opnames. Daarnaast moet je tussen de 18 en 30 jaar oud zijn.

Meld je aan
Voldoe jij aan deze eisen? Ben jij dé verleider of verleidster die ze zoeken? Of zijn jij en je lief toe aan een relatietest? Mail je gegevens, telefoonnummer, vier recente foto’s – in zwemkleding uiteraard – en motivatie naar info@multicasting.nl met als onderwerp ‘Temptation’.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder