Nieuwe liefde voor ex-Temptation Island verleidster Natasja

''Ik word bijna nooit verliefd, en zeker niet op een man van wie ik weet dat hij een relatie heeft"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Niet alleen tijdens Temptation Island slaan de vonken over, ook voor ex-deelnemers is er love in the air. Al eerder kregen de verleiders Karim en Saartje een nieuwe liefde en nu is ex-verleidster Natasja de gelukkige.

Nieuw vriendje
“Ik kan ‘m eigenlijk wel m’n vriendje noemen. Ik ben pasgeleden ook met ‘m op vakantie geweest en we zijn net terug. Het is nog heel pril.” Dit vertelt Natasja tijdens een aflevering van Temptation Live op de Facebookpagina van de Belgische Flair. Ze is samen met Lisa – ook deelneemster van Temptation Island 2017 – en Yana – een verleidster van dit seizoen – te gast.

Voor foto’s van hem moeten we volgens Natasja maar even op Instagram kijken.

Instagram
Dat laten we ons geen twee keer vertellen dus bij deze, Donny Navajas, de nieuwe vriend van Natasja:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Geen Temptation meer
Uiteraard wordt aan Natasja gevraagd of ze met haar vriend mee zou willen doen aan een nieuw seizoen van Temptation Island. Daar staat de ex-verleidster niet om te springen. Ook Lisa adviseert haar direct om dat nooit te doen.

Relatie nieuws
We hoeven Natasja dus niet terug te verwachten in een nieuw seizoen, maar voor alle ins en outs van haar relatie kunnen we zowel haar Instagram, als die van Donny in de gaten houden.

Even je geheugen opfrissen
Natasja was tijdens Temptation Island 2017 dé temptation van Jefferson, die toen nog een relatie had met Lize. De relatie ging over en na Temptation kwamen er geruchten dat Jefferson en Natasja zouden daten.

De liefde gevonden
Natasja zelf gaf toen aan nooit gevoelens voor Jefferson te hebben gehad en slechts een spel gespeeld te hebben. Aan de Belgische krant Dag Allemaal liet ze weten: “Ik word bijna nooit verliefd, en zeker niet op een man van wie ik weet dat hij een relatie heeft.” Gelukkig voor Natasja heeft ze nu wel de liefde gevonden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder