Eindelijk is bekend wie de mysterieuze A.D. uit Pretty Little Liars is

Maak je op voor een gevalletje 'had ik niet zien aankomen'

ad-prettylittleliars-bekend
Pretty Little Liars screenshot Til DeAth Do Us PArtABC

Vannacht werd in Amerika de aller-allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars uitgezonden. Het zevende seizoen eindigde met de onthulling van de identiteit van de mysterieuze A.D.

Na seizoenen- én jarenlang dealen met zo'n eindeloos mysterie als A.D., is nu eindelijk bekend wie hij/zij nou werkelijk is.

A.D.
Maak je op voor een gevalletje 'had ik niet zien aankomen'. A.D. is… Alex Drake! Ehm, Alex Drake? Ja, dit is geen grap. Alex is het tweelingzusje van Spencer en groeide op in Engeland. Dát verklaart ook meteen het accent van A.D.

Jaloezie
Wellicht vraag je je nu meteen af: waarom heeft Alex iedereen zo belazerd? Het antwoord is jaloezie. Alex ontmoette Wren. Hij vertelde haar over Spencer en het leven dat Spencer leidde. Vanaf dat moment werd Alex jaloers, want zij had dat leven niet. Wren introduceerde Spencer aan Charlotte, waarna Alex als tweelingzusje nóg jaloerser werd.

Iets anders dat ook op Alex deed wijzen: in de serie is Alex bevriend met Archer Dunhill en CeCe Drake. Toen Cece werd vermoord, kwamen de wraakgevoelens in Alex naar boven. Alex leerde zichzelf 'het spel', dat zij speelde met de Liars.

Onverwachts
Dit kwam voor ons allen uit een onverwachte hoek. Alex was degene die tegen Hannah zei dat alles goed kwam. Alex vroeg ook aan Toby om een laatste zoen voordat ze vertrok.

Als PLL-fan wil je de ontknoping uiteraard nog in bewegende beelden zien. Bij deze een reminder dat de allerlaatste aflevering vanaf zondag op je Netflix-account staat.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder