In 2018 kunnen we genieten van een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

TV-tip: de BZV-special op 1 januari

boer-zoekt-vrouw-seizoen-2018
Boer Zoekt Vrouw

All the single ladies, all the single ladies. Hunker jij je hele leven al naar een knappe agrariër in overall met hoge kaplaarzen (of beter nog; klompen), die eigenaar is van honderden varkens, koeien of een ander vierpotig-wezen? Dan hebben we leuk nieuws voor je.

Boer Zoekt Vrouw heeft via Facebook bevestigd dat er in 2018 een tiende seizoen komt van het oer-Hollandse en heerlijk kneuterige NPO-programma. Én in januari zijn er twee specials op de buis. Dubbel fijn nieuws!

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Specials
We hoeven niet lang te wachten tot we weer kunnen genieten van prille boerenliefde. Op maandag 1 en zondag 7 januari zendt de KRO-NCRV twee specials uit van Boer zoekt vrouw, waarin Yvon Jaspers langsgaat bij voormalige deelnemers om terug te blikken. Jij denkt wat ik denk; dat wordt dus brak op nieuwjaarsdag voor de buis hangen.

Kogel door de kerk
Na de specials moeten we nog even wachten op het nieuwe seizoen, dat in het voorjaar op televisie komt. 'De kogel is door de kerk! In het voorjaar stellen we 10 boeren aan je voor. Ben jij een vrijgezelle boer en droom je van een relatie? Meld je dan nu aan!', staat er in het bericht. Ben je geen single lady, maar ken je wel een boer(in) die nog op zoek is naar zijn of haar ware liefde? Dan weet je ook wat je te doen staat. Aanmelden maar.

De grens over
Vorig jaar konden we nog genieten van Yvon Jaspers die Riks, David, Marc, Olke en Herman hielp in de zoektocht naar de liefde van hun leven. Een succesvol seizoen, zowel voor KRO-NCRV als de internationale boeren. Zo is Herman nog steeds dolgelukkig met Fleur, is Riks getrouwd met grote liefde Nicole en zijn David en Mara ook nog steeds een setjes. Helaas was het liefdesgeluk van Marc en Annekim van korte duur.

Voorjaar 2018
In tegenstelling tot vorig seizoen, staat het tiende seizoen - zoals we stiekem al hoopten - in het teken van Nederlandse boeren. Volgens Birgit Jansen, woordvoerder van het programma, worden de boeren in het voorjaar 2018 aan ons voorgesteld. "Vervolgens begint het nieuwe seizoen in het najaar van 2018.''

Kijkcijferkanon
Niet alleen wij zijn fan van Yvonne's zoektocht naar boeren liefdesgeluk. De finale van het negende seizoen werd maar liefst 4 miljoen keer bekeken. Dat is nog niks bij het recordaantal van 5,2 miljoen mensen die naar de finale van seizoen vijf (met onder andere boer Frank, Gijsbert en boerin Annemarie) keken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder