Het is bijna zover: de première van Homeland seizoen 7

Carrie is back

homeland-seizoen-7
Homeland

Homeland-kijkers, het nieuwe jaar belooft veel goeds. Vanaf 11 februari is het zevende seizoen van de Amerikaanse televisieserie in de Verenigde Staten te zien en Showtime heeft gisteren de trailer vrijgegeven.

Seizoen 7
Het zevende seizoen is het voorlaatste van Homeland. Met een beetje geluk kunnen we hem begin 2018 ook in Nederland zien. De televisiezender BNN zond in het verleden de afleveringen van de serie een dag na de première in Amerika uit. Onze hoop is dat dit bij het nieuwe seizoen ook het geval is.

Spoiler alert
Weet je nog wat er op het einde van seizoen 6 gebeurde? President Keane brak haar belofte aan Carrie. Ze arresteerde tweehonderd leden van de geheime dienst, inclusief Saul, zonder aanklachten in te dienen. In seizoen 7 doet Carrie alles wat ze kan om de gevangenen te bevrijden.

Homeland
Actrice Claire Danes neemt de hoofdrol van Carrie al sinds 2011 op zich. Ondertussen heeft de serie al vijf Golden Globes gewonnen en al verschillende nominaties binnengesleept. Heb je de serie nog niet gezien? Je kunt ‘m op Netflix bekijken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder