Curvy Supermodel aflevering 1: "Wist niet dat NikkieTutorials meedoet"

Vanaf nu elke maandagavond online napraten

curvy-supermodel-aflevering-1-napraten
Curvy Supermodel

Glamour's Julia is vanaf nu elke maandagavond je virtuele vriendin met wie je onderuit gezakt op de bank Curvy Supermodel kijkt.

Jullie vinden het hartstikke nodig jullie ongezouten mening te geven. Hieronder volgt mijn monoloog. Zijn het ook jouw gedachten? Ik hoor het graag in de comments op Facebook!

HNTM en Curvy
Het laatste seizoen van Holland's Next Top Model was een groot succes dankzij een nieuwe stijl. Moderner - hallo vlogs -, een nieuwe presentatrice, Anna Nooshin, die voor de verandering aardig deed tegen de kandidaten en een nieuwe vierkoppige jury met een Amerikaans tintje: noted fashion photographer Nigel Barker.

Een ode aan de curves
Curvy Supermodel gaat op die manier verder. Verschillen: geen maatjes 34/36 op je scherm, maar curves. Borsten! Billen! Heupen! Hetgeen waar ik graag wat meer van zou willen hebben. Anna Nooshin: "We brengen een ode aan de curves van een vrouw." Geen Kim Feenstra, maar internationaal curvymodel Daniëlle van Grondelle als jurylid. En Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong en creative director Saskia van Langevelde zijn de coaches.

Vanaf nu: spoilers!

 1. In de eerste vijf minuten leert Soukaïna ons dat we kunnen rekenen op een hysterische cast. Wat ik misschien, misschien bij Leo (nardo DiCaprio) zou hebben, heeft de 18-jarige bij Anna: "Toen ik Anna zag binnenkomen, moest ik wel een beetje huilen. Ik ben echt een enorme Anna fan." Blijven ademen Souk, blijven ademen. (kort je haar naam zo af?)
  Curvy Supermodel

 2. Zou Jo-Ann van den Herik zich als eerst mogen voorstellen omdat ze het nichtje is van Gigi en Bella Hadid? Nee hè, gewoon toeval. Hé, Gigi op een Vogue-cover, Bella op een Vogue-cover, foto's uit het privé-archief. Ok, niks gezegd. Jo-Ann lijkt wel op de Hadid-zusters. De vorm van het gezicht, de oogopslag. Denk dat ze er als eerst uitligt, wat jij? Grapje.
  Curvy Supermodel

 3. Eindelijk iemand die bleekscheten in het zonnetje zet. Fabiënne: "Qua uiterlijk heb ik sowieso iets unieks omdat ik heel erg bleek ben." Ik heb kleurtje melkfles all over. Iets wat je vrijwel nooit op Instagram ziet (of op de catwalk van Victoria's Secret) en wat me soms onzeker maakt. Maar ik ben uniek, weet ik nu.
  Curvy Supermodel

 4. Veerle - knap, lijkt op Cameron Diaz, niet? - kon alleen maar trillen van de zenuwen toen ze voor Nigel en Daniëlle stond. Zou ik ook hebben. Maar Veerle, geen zorgen, het kan erger. Ik krijg even een flashback naar Bonita tijdens HNTM. Haar Engels was "ehm, ehm, ehm" vrij matig en dat zorgde voor een komisch fragment.

 5. En Veerle, hanteer in het vervolg Fabiënnes tactiek: gewoon gaan springen als je niet meer weet hoe je moet poseren.
  Curvy Supermodel


 6. Stefanie lijkt op HNTM-winnares Nikki Steigenga. Enigszins dezelfde neus, wenkbrauwen en haarkleur. En allebei zelfverzekerd. "Ik heb heel veel charisma," aldus Stefanie. Over zichzelf. En ik maar denken dat je zoiets meestal zegt óver iemand. Nog even over de hysterische cast...
  Curvy Supermodel
  This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

 7. Britt is zenuwachtig voor de 'Glamour kledingcheck' van onze hoofdredacteur Anke. Snap ik. Zijn wij ook dagelijks. (HAHA).

 8. JeanPaul Paula tegen Jolie: "Ben je hier om opvulling te zijn of ben je de winnaar van de show?" Oké, dus alle meisjes die niet winnen zijn de prullaria van het programma. Weten we dat ook weer.

 9. Demy: "Ik hou echt van m'n borsten en billen, dat zijn m'n pronkstukken." Niet liegen Demy, je vindt jezelf van head to toe goed gelukt. Zus: "Ze houdt echt van zichzelf. Maakt niet uit in welke vorm of in welke staat ze is." In welke staat; wat moet ik me daarbij voorstellen? Dat wij liever geen ex tegenkomen als we na een avond doorhalen met een blote billen gezicht bij de afhaalchinees staan, en zij daar geen probleem mee heeft? Nog even over de hysterische cast...
  Curvy Supermodel

 10. Elk seizoen is er een meisje over wie de jury zegt: "Enorm knap, maar ik ben haar nu alweer vergeten." Zoals Nigel Barker zo'n 98x zegt: "It's about personality".

 11. Het moment waarop je weet dat de juryleden iets vragen waarop ze het antwoord al weten. Nigel tegen Myla: "Waar heb je leren poseren?" Myla: "Ik heb best veel videoclips gedaan."

 12. Wist niet dat NikkieTutorials ook kandidaat is. Oh nee, het is Isadee.
  Curvy Supermodel


 13. Stephanie had zich niet op alle sollicitatievragen voorbereid. Anna: "Hoe graag wil je model worden?" Stephanie: "Geef me de kans om mezelf te laten zien en nog veel meer van me te laten zien." Gevalletje jezelf klem lullen.
  Curvy Supermodel

 14. Daar is Soukaïna weer. Ze schiet wederom bijna vol van de zenuwen. Anna, jouw aanwezigheid is niet bevorderlijk voor de gemoedstoestand van de meisjes. Blijven ademen Souk.

 15. Fabiënne verwart de catwalk met een collegezaal en geeft een snelcursus omgaan met negatieve feedback. Vooral Nigel vindt het interessant.

 16. De jury bevestigt Stefanies zelfbenoemde charisma. Ze mag door vanwege haar "sprankelende persoonlijkheid."

  Tot volgende week!

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Curvy Supermodel