Curvy Supermodel aflevering 5: "Isadee is verliefd op de fotograaf"

Het is weer maandag!

curvy-supermodel-aflevering-5-isadee-verliefd-fotograaf
RTL5

Glamour's Julia is vanaf nu elke maandagavond je virtuele vriendin met wie je onderuit gezakt op de bank Curvy Supermodel kijkt.

Jullie vinden het hartstikke nodig jullie ongezouten mening te geven. Hieronder volgt mijn monoloog. Zijn het ook jouw gedachten? Ik hoor het graag in de comments op Facebook.

Vanaf nu: spoilers!

Huh, gaat m'n wekker nu af? Oh nee, Anna Mail.

 1. De makers van HNTM seizoen één - 2006 dus - hebben gebeld: ze willen hun hard copy portfolio's terug.
 2. Veerle tijdens en na de Go See is als de meeste vrouwen in de kappersstoel en weer thuis voor de spiegel. Tijdens: "Ik vind het wel mooi, hoor."Na: "Ik haat glitters, ik haat roze."
 3. Anjali over de Swarovski-sieraden die ze zojuist heeft gewonnen: "M'n oma gaat jaloers worden." De marketing manager van Swarovski twijfelt nog of ze dit als compliment moet opvatten of juist niet.
 4. Ik ben de tel kwijt geraakt hoe vaak Daniëlle van Grondelle lieverd of een variant daarvan zegt. Lief, lieverds, lieverd.
 5. En de award voor meest complimenteuze model in de geschiedenis van HNTM en Curvy gaat naar... Veerle! De bonusprijs in de categorie 'hardleers' - denk aan de Go See - wint ze ook. Tijdens de Swarovski shoot: "Elke keer zetten ze me neer als een soort pin-up model en dat vind ik kneiter lelijk. Ik vind m'n outfit ook kneiter lelijk. En dan hebben ze ook nog eens zo'n gore Elvis-kuif in m'n haar gedaan. Ja, het zag er echt niet uit, maarja." Gokje: Nigel Barker begint straks tijdens het jurymoment te preken over het modellenberoep: "Je bent een kleerhanger en kleerhangers horen niet te klagen over hun look."
 6. Eens kijken of ze de award voor meeste zelfkennis ook in ontvangst mag nemen. "Ik denk wel dat dit m'n laatste shoot was voor Curvy Supermodel."
 7. Isadee over de fotograaf: "Mick is echt een leuke jongen. En knap." Zet vervolgens het single ladies-dansje in. Isadee; I see what you did there and I like your style. (Het zouden m'n eigen opmerkingen en acties kunnen zijn.
 8. Nigel ziet ontzettend veel potentie in Isadee.
  De andere modellen in het huis: "Kun je ons wat poseertips geven?"
  Isadee: "Verliefd worden op de fotograaf."
 9. Daniëlle van Grondelle is de moeder van de groep en Jeanpaul Paula de boze stiefzus. Daniëlle: "Ik hou van hun allebei. Jeanpaul: "Ik vind dit wel echt een hele nare foto. Word ik niet blij van."
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Curvy Supermodel