Een voorproefje van de laatste aflevering van Say Yes To The Dress Benelux

Fred van Leer maakt er weer een feestje van

fred-van-leer-say-yes-to-the-dress-benelux
TLC

Say Yes To The Dress Benelux is terug! En hoe: het new and improved seizoen van het TLC-programma wordt dit keer gepresenteerd door Fred van Leer. Kijkers weten wat dat betekent: een hoop mooie (en minder mooie) jurken, tranen (van geluk én verdriet) en een flinke dosis hilariteit. Het oude Say Yes-gevoel, maar dan nét iets anders:

Derde seizoen
We zitten midden in het derde seizoen, waarin Fred van Leer het stokje overneemt van Randy Fenoli. De bruiden gaan op zoek naar de perfecte trouwjurk voor the weddingday in het bruidsmodehuis Koonings The Wedding Palace. Fred wordt bijgestaan door de dames van Koonings: Suzette, Ramona, Gladys, Tove en Romy helpen de kandidaten met het vinden van dé jurk.

Een lach en een traan
Fred vertelt over zijn ervaringen met het programma: “Het is te gek om bij zo’n intiem moment aanwezig te mogen zijn. Een trouwjurk is het meest bijzondere dat een vrouw kan dragen, of je nou een of vijf keer trouwt. Het programma heeft een lach en een traan. Het was een feest om te mogen maken.”

Voorproefje
De afgelopen weken kon je de afleveringen van Say Yes To The Dress (Benelux) iedere dinsdag om 20:30 uur zien bij TLC. Op 16 oktober vindt de laatste aflevering van dit seizoen alweer plaats. Kun je niet wachten tot die tijd? Begrijpen we. Daarom hebben we vast een voorproefje van de laatste aflevering voor je. Dit is the lovestory van Gina Schwab.

Just kids
Het begint als een klassieker: ze ontmoetten elkaar als kinderen. Hoewel de vonk al overgeslagen was, durfden ze niet toe te geven aan elkaar dat ze meer dan vriendschap hadden. Ze kregen beiden een andere relatie en de tijd verstreek. Toen hun relaties uitgingen, kwamen ze elkaar weer tegen.

Bam. Het besef: dit is de ware. “Het voelt alsof we eindelijk compleet zijn. Alles gaat zo makkelijk samen en zo heerlijk”.

Moeilijke tijden
De liefde gaat makkelijk. En dat mag ook wel. Gina heeft het vroeger namelijk helemaal niet makkelijk gehad. Haar moeder kampte met een drugs- en alcoholverslaving, waardoor Gina op straat en in tehuizen terecht kwam. Ze werd een alleenstaande moeder, die alles voor haar dochter zou doen.

Prinses voor een dag
Nu gaat ze trouwen. Fred en zijn crew zetten alles op alles om Gina's grootste wens in vervulling te laten gaan. Op haar grote dag wil Gina zich voelen als een prinses die trouwt met haar prins, in een prachtige prinsessenjurk, uiteraard.

Gelukkig is Fred on it. Nu rest ons nog maar één vraag: zegt ze yes to the dress?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder