Curvy Supermodel aflevering 7: "Myla kan niet mee uit want ze heeft niets om aan te trekken"

Het is weer maandag!

curvy-supermodel-aflevering-7
Curvy Supermodel

Glamour's Julia is vanaf nu elke maandagavond je virtuele vriendin met wie je onderuit gezakt op de bank Curvy Supermodel kijkt.

Jullie vinden het hartstikke nodig jullie ongezouten mening te geven. Hieronder volgt mijn monoloog. Zijn het ook jouw gedachten? Ik hoor het graag in de comments op Facebook.

Vanaf nu: spoilers!

 1. Isadee is de Cesar Millan onder kamelen en krijgt binnen wat ze denken: "Wat de fack doen deze vrouwen op mij?" Ze gaat verder: "We zijn natuurlijk curvy, dus misschien vinden ze ons ritje niet zo leuk."
 2. Als een curvy modellenbureau een vacature online zou plaatsen, dan zou er in de tekst staan dat bepaalde maten hebben een vereiste is, uiteraard, maar ook: "Kunnen fotograferen is een pré." Of was er geen geld meer om een fotograaf in te vliegen naar Marrakesh en had Nigel Barker geen tijd?
 3. Anjali vindt zichzelf in ieder geval wel een Nigel Barker: "Ik heb Isa's foto gemaakt en ik wist dat daar iets goeds tussen zat," zei ze met een resting bitch face.
 4. Nog een pre: er geen problemen mee hebben om zand in je oor, tussen je tenen, in je haar, je ondergoed en ja, waar eigenlijk niet te hebben?

 5. Myla uit de gedachte van elke vrouw die voor een uitgaansavond voor haar kledingkast staat.

 6. Correctie: Anjali vindt zichzelf naast Nigel Barker, ook Anna Nooshin, Daniëlle van Grondelle en Jeanpaul Paula: "Ik was het er niet mee eens. Ik vond dat Stefanie moest winnen."
 7. Je weet hoe laat het is als je beste foto degene is waarop je je hand voor je gezicht hebt.

 8. We hebben een Jeanpaul Paula dikke van dale nodig. Wat is de definitie van: "Je maakt liefde met de camera"?

  Tot volgende week bij de finale!

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Curvy Supermodel