RTL5 komt met modellenwedstrijd voor curvy vrouwen

En jij kunt je nu opgeven voor 'Curvy Supermodel'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Er komt een modellenwedstrijd voor ‘curvy’ vrouwen op de buis. Telvisiezender RLT5 zoekt kandidaten voor het programma ‘Curvy Supermodel’.

Maat 40
De eis? Je moet minstens maat 40 hebben om mee te doen. Danielle van Grondelle is het bekendste plus-size model van Nederland en is te zien als jurylid. "Ik vind het super dat we dit programma gaan maken. Er is steeds meer ruimte voor diversiteit in de industrie en ik ben vanzelfsprekend een groot voorstander. Ik kijk uit naar de komende maanden en mijn nieuwe rol als jurylid.”

Victoria Beckham
Danielle heeft maat 42 en liep shows waaronder die van Victoria Beckham tijdens New York Fashion Week. Ook heeft ze een TED Talk gegeven over body positivity en shoots gedaan voor Vogue Italia en Cosmopolitan.

Opgeven
Denk jij dat dit dé wedstrijd is voor jou (of je vriendin)? Je kunt je opgeven via www.rtl.nl/curvysupermodel. Het programma wordt in het voorjaar van 2018 uitgezonden.

In mei spraken we de Rotterdamse Danielle, die op haar veertiende werd gescout tijdens het winkelen. Je lees het interview met model Danielle van Grondelle hier terug.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Curvy Supermodel