Temptation Island aflevering 8: 8 x kortsluiting

Wat is het nummer van Dokter Rossi?

temptation-island-aflevering-8-kortsluiting
Temptation Island

Temptation Island aflevering 8 is een combinatie van de films No Strings Attached, Friends With Benefits en Runaway Bride. En gaat over een film die nog gemaakt moet worden: 'Tim.' Acteurs staan vast in de rij om deze uitdagende rol te spelen. Een emotionele man met een gecompliceerde persoonlijkheid: da's Oscar-materiaal.

Iedereen die de aflevering gezien heeft, moet ervan bijkomen. Heeft meerdere keren kortsluiting gehad, en moet dat verwerken. Ik doe dat door het van me af te schrijven.

1. Tijdens het eerste halfuur:

 • Fjieuw. Megan en Joshua worden dus tóch de Lize en Ken van 2018. Zijn zelfs al toe aan een volgende stap in hun prela: ze gaan samenwonen. Het beeld van Joshua die met z'n rolkoffertje langs het zwembad loopt, zorgt vanaf nu te allen tijde voor een lachbui als je eraan terugdenkt.
 • Als het samenwonen het hoogtepunt van de aflevering is, hoop ik dat aflevering 9 weer wat beters te bieden heeft.

  2. Na het eerste halfuur:
  Wacht even. Met die 'beter te bieden-uitspraak' BEDOEL IK NIET DIT. Nee! Dit kan niet. Dit mag niet. Er borrelt plaatsvervangend liefdesverdriet op. Ik weet niet of ik Temptation Island nog leuk vind. Ik moet hierover praten met iemand. Wat is het nummer van Dokter Rossi?

  3. Megan (18) heeft in acht dagen tijd meer meegemaakt op liefdesgebied dan m'n moeder van zestig.

  • Ze had liefdesverdriet om Kevin
  • Ze heeft Kevin gedumpt
  • Ze heeft haar ex zien huilen om haar
  • Ze heeft seks gehad op televisie
  • Ze is semi-verliefd geworden op Joshua
  • Ze heeft samengewoond met Joshua
  • Ze heeft het 'wat-zijn-we-nu'-gesprek gevoerd
  • Ze is in de friendzone gestopt door Joshua. (Friends with benefits)
  • Ze is verlaten door Joshua. (Ennnnn daar ging hij weer met z'n rolkoffertje.)
  • Ze gaat haar ex met een ander zien seksen

   4. Kan ik de montage-afdeling met terugwerkende kracht bellen om te vragen - te eisen - dat Kevin Megans nieuwe relatieproblemen niet - ik herhaal: NIET - te zien krijgt bij het volgende kampvuur?

   5. Met dank aan Tim komt geen enkele man meer weg met de verklaring: "Er is niets. Ze is als een zus voor me."

   6. Hetzelfde geldt voor het smoesje: "Ik word niet snel verliefd."

   7. Deborahs liefdesverdriet om alleen al het gelach van Tim naar Cherish ging door merg en been. Nog even over het telefoontje naar de montage-afdeling... Het moet verboden worden om Deborah de beelden van Tims liefdesverklaring (lees: vlaag van verstandsverbijstering) te laten zien. En het beeld waarop hij de ring wegstopt. En het fotolijstje omklapt. Tim moet met spoed worden opgehaald uit het speelparadijs dat Temptation Island heet. Hij is er met de levensfase 'na twee keer oogcontact verkering vragen' nog te jong voor.

   8. Tim is het bewijs dat alles, hoe raar ook, hoe snel ook, mogelijk is in het leven. Zoals niet Deborah, maar Cherish ten huwelijk vragen na Temptation Island. Zou het?

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder