Stephanie Blommensteijn (24) uit RTL5-programma Curvy Supermodel: "De jury vond mijn persoonlijkheid gemiddeld"

Het model uit Teteringen moest als eerste deelnemer het huis verlaten en blikt terug op de wedstrijd

Vorige week zagen we hoe Stephanie Blommensteijn (24) een plek veroverde in het modellenhuis van RTL5-programma Curvy Supermodel. Helaas moest de blondine uit Teteringen er tijdens de eerste eliminatie uit. Met Glamour blikt ze terug op het programma.

Was het een teleurstelling toen bekend werd dat je eruit ging?
“Ja natuurlijk. Ik had voordat ik aan het programma meedeed niet verwacht dat ik bij de laatste 10 zou zitten. Alle meiden waren mooi en hadden iets speciaals. Wanneer alle vrouwen prachtig zijn, zoeken ze toch een bepaald type en dan is het de vraag of je dat bent. Dan is het natuurlijk erg jammer als je de eerste bent die weg moet.”

Wat vond je van het jurycommentaar op je foto?
“Toen ik daar stond, voelde ik me overwhelmed. Ik was het niet met alles eens, maar ik kon niks uitbrengen. Pas achteraf bedacht ik me wat ik had kunnen zeggen.”

Wat had je de jury gezegd als je het kon terugdraaien?
“Ik kreeg het commentaar dat mijn foto te average was. Ik ben van mening dat het niet de beste foto was, maar zeker niet de slechtste. Ze vonden mijn persoonlijkheid ook gemiddeld. Ik kreeg tijdens de opnames weinig aandacht en mijn foto was heel snel gemaakt. Achteraf was ik misschien verder gekomen als ik meer aandacht had getrokken, maar ik vond het fijner om mezelf te zijn. Je ziet mij op beeld heel veel lachen. Nu kan ik wel zeggen dat is echt Steef!”

Wat heb je geleerd van het programma?
“Ik vond het gaaf om de andere kant van televisiemaken te leren kennen. Ik heb achter de schermen kunnen kijken en veel lieve mensen van productie leren kennen.”

Ben je al benaderd door merken?
“Er zijn een aantal aanbiedingen binnen gekomen, maar ik moet nog wachten met klussen aannemen. Ik ben nu nog aan het programma verbonden."

Wat zijn je toekomstplannen?
“Ik ben afgestudeerd antropologe en doe momenteel bestuurskunde aan de Universiteit van Rotterdam. Ik vind het belangrijk om als vrouw onafhankelijk te zijn en mijn papiertje te hebben. Toch blijft mijn grootste droom om een carrière als actrice, presentatrice of model te hebben. Ik voel me fantastisch voor de camera en het geeft een adrenalinekick om met een team iets moois te maken."

Het programma Curvy Supermodel is iedere maandagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Lees hier alles over de afgelopen afleveringen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Curvy Supermodel