Is dit jou ook opgevallen in aflevering 7 van Temptation Island?

Het is me een programma wel mensen. Een lesje antropologie op het hoogste niveau.

temptation-island-aflevering-7-opmerkelijk
Temptation Island


Aflevering 7 van Temptation Island was er weer eentje voor in de boeken. Mocht je brein nu haperen: nee, je bent niet gek. Aflevering 6 was inderdaad gisterenavond op RTL5 te bewonderen, maar online trakteert Videoland ons elke donderdag op een extra aflevering.

Juicy details
Maargoed, een memorabele aflevering dus. Ik wil niemands dag verpesten met spoilers, dus ik ga niet dieper op de juicy details in.

Terug naar de opvallende en zeer lachwekkende gebeurtenis. Of zoals mijn collega Julia de Tombe scherp opmerkte. ‘Het lijkt wel Temptation Island binnen Temptation Island.’ Nou zeg dat wel.

In de hoofdrol verleider Fabrizio, die op het resort de taak heeft om de bezette dames te verleiden. Hij kiest vanaf moment één voor Danielle. Het lijkt de verleider direct goed af te gaan en de Nederlandse Danielle “voelt zich op haar gemak” bij de Belg. Tot zo ver, precies zoals we van het programma verwachten.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tranen
Maar even later wordt het grappig. In één van de eerste afleveringen is het Fabrizio die huilt om Danielle. Vindt ze hem echt leuk, of is het een brainfuck? Een interessante kwestie. Dat zeker. Gelukkig raapt hij zich de dag daarna bijeen en rept hij niet meer over het voorval.

Ingewikkelde materie
Maar in aflevering 7 komt het gevoel weer naar boven. Fabrizio heeft er moeite mee dat een andere verleider, ‘zijn’ crush versiert. Huh? Stop. Laten we je er even aan herinneren dat je in een programma zit, waarbij jij de verleider bent en de meisjes een vriend hebben. Dat betekent in dit geval dat Danielle niet jouw vriendin is.

Toch lijkt Fabrizio niet de enige die zo'n zonnesteek heeft opgelopen. Hebben we niet eerder zo'n uitspraak gehoord van Laetitia een paar afleveringen eerder? Zij en Zwanetta zien allebei wel wat in de 20-jarige Mezdi, die op zijn beurt weer bij bovengenoemde Danielle is. “Ik ben geen tweede keus,” zien we Laetitia zeggen. Uhm, je weet dat hij dus in dit huis zit omdat hij een vriendin heeft hé?

Het is me een programma wel mensen. Een lesje antropologie van het hoogste niveau.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder