Glamour's Babette heeft een verslaving door deze serie

Het kan wel eens het antwoord zijn op de leegte die is ontstaan na de laatste afleveringen van The Blacklist

nieuwe-serie-verslaving-blindspot
Blindspot

Het is inmiddels algemeen bekend. Digital Content Manager Babette kijkt geen series. Het was dan ook groot nieuws op de redactie toen ze na afgelopen weekend met een nieuwe verslaving op de proppen kwam. Ze deelt met jou de nieuwste serie van Veronica TV.

Ik heb er simpelweg het geduld niet voor. Het kijken van een serie is voor mij een evengrote uitdaging als het rennen van een marathon. Naast Gossip Girl heb ik nog nooit een serie afgekeken. Zodra vriendlief de televisie aanzet, duik ik in mijn mail. En mocht ik wel een poging doen, dan val ik in de foetus houding in slaap. Series en ik zijn niet meant to be. Ik heb geen kaas gegeten van Netflix and chill.

Bezitter van een verslaving
Waarschijnlijk ben ik je hier bijna kwijt. Ik hoor je denken: wat is ‘dit’ voor krankzinnig persoon die de wereld van Netflix niet op waarde weet te schatten? Maar ho, geen artikel zonder keerpunt. Afgelopen zondag deed ik opnieuw een televisiepoging en ik kan je vertellen dat hét stofje in mijn hersenen is aangemaakt. Ik voel me als buitenstaander voor het eerst één met het grote gros van Nederland. Ik ben de bezitter van een heuse serie verslaving.

Blindspot
Het is de bloedmooie Amerikaanse Jaimie Alexander, die er met de serie Blindspot voor zorgt dat ik eindelijk bij de populaire meisjes van de klas hoor. De actrice speelt Jane Doe, een personage dat met een vol getatoeëerd lijf midden in New York in een zak gevonden wordt. De vrouw weet niet wie ze is door geheugenverlies, maar de FBI achterhaalt dat haar lichaam vol staat met aanwijzingen van misdaden. Gaandeweg ontdekt ze stukje bij beetje wie ze is. Zo blijkt dat ze foutloos kan scherpschieten, uitmuntende vecht skills heeft en Chinees spreekt. Dit al heeft ook een keerzijde, want aan de hand van flashbacks ontdekt ze dat ze ‘in haar vorige leven’ ook moorden op haar naam heeft staan.

Klinkt spannend, niet? Bekijk de trailer op YouTube.

Commentaren
Terug naar het stofje, en mijn verslaving. Na de serie werd het natuurlijk tijd voor de nodige research. Wat is dit voor serie? Waar komt het vandaan? Ik begrijp ineens mijn medemens die elkaar online opzweept over complottheorieën. Brengt me wel bij het volgende punt: de serie krijgt online niet de beste commentaren. Zo wordt het vergeleken met The Blacklist (excuseer me, nooit gekeken), en met Prision Break (dat was toch met die knappe in de gevangenis?). Maar goed. Ga maar gewoon kijken. Het kan wel eens het antwoord zijn op de leegte die is ontstaan nadat je door de afleveringen van The Blacklist heen bent.

Afgelopen zondag trapte Veronica TV de serie af met twee afleveringen, dus de schade is beperkt: je kunt nog met een kleine achterstand instappen en meerdere afleveringen bekijken- (geloof dat het binge-watchen heet). Maar iedere zondag dus. Om 20.30 uur.

Liefs,

Je gelijke

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder