Karim uit Temptation Island is geen vrijgezel meer

“Ik liep Mélany tegen het lijf in de Starbucks”

karim-temptation-island-geen-vrijgezel-meer
Temptation Island

De Belgische verleider Karim Leone was in het vorige seizoen van Temptation Island een fanatiekeling. Hij wist de bezette Jolien en Lisa om zijn vinger te winden. Maar voorlopig verleidt Karim helemaal niemand meer, want de Belg is hartstikke bezet.

Eerste échte vriendin
Karim is hoteldebotel van zijn Mélany. De Belg en zijn kersverse vriendin zijn pas een half jaar samen maar zien het hélemaal zitten. Voor Karim is dit zijn allereerste échte vriendin. "En ik wil er mijn best voor doen om dat zo te houden. Het is een heel mooie en lieve meid, en ik voel me goed bij haar", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Starbucks flirt
De twee leerden elkaar per toeval kennen. Karim ging een bakkie troost halen bij Starbucks toen hij Mélany zag staan. Hij maakte en praatje met haar, en ze besloten contact te houden. En van wat berichtjes heen en weer en wat dates, vloog de vonk al snel over. Maar de twee hebben wel een LAT-relatie. Mélany woont namelijk in hartje Amsterdam en Karim in Maasmechelen.

Temptation Island 2.0
Nog een keer deelnemen aan Temptation Island zit er voorlopig niet in voor de Belg. Zo vertelt hij aan de krant: "Als vrijgezel is dat anders. Dan heb je niets te verliezen, maar als koppel kun je jezelf alleen maar belachelijk maken en veel op het spel zetten. Het is een kwestie van respect hebben voor je partner.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder