YES! Komen er dan tóch nieuwe afleveringen van Gossip Girl?

De maker heeft goed nieuws!

komen-nieuwe-afleveringen-gossip-girl
Gossip Girl

De wereld is vandaag nog nét een beetje mooier geworden voor seriefanaten. Want na jaren lang je oude Gossip Girl-seizoenen te hebben teruggespoeld, komt de man achter de hitserie met bijster, fan-tas-tisch goed nieuws.

Het beste van het beste
Het was een van de grootste series ooit naast Sex And The City, Gossip Girl. Nu deze series allebei niet meer op de beeldbuis te bewonderen zijn rest ons het verlangen naar een hopelijk nieuw seizoen. En dat voelde ook de executive producer van Gossip Girl, Josh Schwartz dondersgoed aan.

Zo vertelt Josh aan de website E!News dat er wellicht nieuwe gesprekken gaan komen, voor gloednieuwe afleveringen van Gossip Girl. Want ja, sinds het licht in de Gossip Girl studio’s ‘definitief’ uit ging, is de wereld behoorlijk veranderd. Lees: social media (Snapchat, Facebook, Twitter etc).

Om de tafel
Precies om die reden lijkt het Josh ‘erg interessant om een Gossip Girl-plot op papier te zetten waarbij al onze favoriete apps een bijrol krijgen. Zo zegt Schartz spot on: “The world has become Gossip Girl now, and now literally everyone is Gossip Girl.” De maker zegt dat hij nog niet in gesprek is gegaan met de sterrencast dus er nog geen concrete plannen op tafel liggen.

Waar kunnen we tekenen voor de petitie?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder