Nieuwe horrorfilm 'Mara' gaat over slaapverlamming

Wel eens slaapverlamming gehad? Dan herken je de beelden in de trailer vast en zeker

nieuwe-horrorfilm-mara-slaapverlamming
Mara

Je hoort voetstappen op de gang, een deur opengaan, een zwarte schim komt naar binnen en gaat op het randje van je bed zitten. Je wil opstaan, vragen wie het is, maar dan blijkt dat je niet kunt praten en je niet kunt bewegen. Herkenbaar? Dan heb je wel eens slaapverlamming gehad.

Een aandoening waarbij je je in een toestand tussen wakker zijn en slapen bevindt, zonder dat je in staat bent om je te bewegen. Dit kan gepaard gaan met hallicunaties waardoor het lijkt of je nachtmerries werkelijkheid worden. We horen je denken: waarom is daar geen horrorfilm van?

Mara
Die is er wel binnenkort: de nieuwe film 'Mara', van de makers van Insidious en Paranormal Activity, gaat over deze angstaanjagende ervaring.

Het verhaal: forensisch psychologe Kate Fuller is toegewezen aan de moord op een man die schijnbaar door zijn vrouw in zijn slaap is gewurgd en de enige getuige is hun acht jaar oude dochter, Sophie. Ze ontdekt dat het iets te maken heeft met een mytisch wezen genaamd Mara, een demoon die mensen vermoord in hun slaap. In de dagen na de moordzaak begint Fuller last te krijgen van nachtmerries en bepaalde 'symptomen'. Ze doet er alles aan om te ontdekken wat er aan de hand is, voordat ze weer in slaap valt. Want de eerste keer markeert Mara je, maar de tweede keer komt ze je vermoorden.

Trailer
Alleen de spanning in de trailer vinden wij al van het kaliber: je krijgt er geen genoeg van of je slaapt het liefst twee maanden met het licht aan. Wie zich bij de tweede beschrijving aangesproken voelt, raden we aan de trailer niet te bekijken. Tegen degenen die wel lekker gaan op adrenaline zeggen we: klikken maar voor de trailer.

Wie, wat, waar?
'Mara' verschijnt 7 september in de bioscoop in de Verenigde Staten, daarna zal Nederland ongetwijfeld snel volgen.

Engste film aller tijden
Nu kun je als horrorfan naar de bios voor 'Hereditary': naar verluidt de engste horrorfilm aller tijden. Zo eng dat sommige kijkers huilend de zaal verlaten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder