Temptation Island-fragment: Megan en Kevin voeren bizar gesprek in taxi na hereniging

Kevin: "Mooi bloesje." Megan: "Ik heb wel dikke boobies erin. Kijk"

temptation-island-megan-kevin-bizar-gesprek
Temptation Island

Zit je dan. Heb je in zestien dagen tijd je relatie omzeep geholpen, moet je het tijdens het laatste kampvuur - de koppelhereniging - nog even officiëel uitmaken, ten overstaan van Rick Brandsteder, Annelien Coorevits en een miljoen kijkers. Het moment waarop de beruchte koppels elkaar weer voor het eerst in de ogen kijken, bezorgt je toch even een plaatsvervangende zenuwenstoot.

You go girl
Maar bij Megan en Kevin kon je al snel ademhalen. Temptation Island heeft ervoor gezorgd dat Megan van naïef meisje is veranderd in een sterke vrouw. Of, laten we nu niet overdrijven: not a girl, not yet a woman is een betere omschrijving. Dank Britney.

Voor een confrontatie heb je toch vaak een rits argumenten in je hoofd, in volzinnen, die je absoluut wil zeggen. Negen van de tien keer komen die er in praktijk niet helemaal als gewenst uit. Bij Megan dus wel en dat was voor haar en voor ons een heerlijk gevoel. "Ik ben blij dat je hebt gevoeld hoe ik me bijna heel de relatie heb gevoeld, echt waar. Dat verdiende je echt. Ik hoop dat je het beste van je leven maakt en dat je eindelijk een meisje met respect behandelt."

Temptation Island

Zo. Die zit. Punt. Over en uit. Tot nooit meer ziens. Bye bye. The end.

De taxirit
Nee. ZE HADDEN NOG EEN TAXIRIT VOOR DE BOEG. NAAST ELKAAR OP DE ACHTERBANK. In de aflevering vingen we daar een glimp van op; de akelige stilte bezorgde ons weer die zenuwenstoot. Nergens voor nodig, blijkt nu. Er is een niet uitgezonden fragment gepubliceerd van die taxirit en daarop lijken Megan en Kevin de beste vrienden. Twee vrienden die met een vat vol verhalen terugkomen van vakantie en door elkaar praten van enthousiasme.

Terwijl Megan haar lipgloss bijwerkt en haar glimneus bijpoedert, vertelt ze honderduit over die droom van een droomdate. Ze heeft haar verhaal nog niet afgemaakt, of Kevin walst eroverheen, want zijn vakantie was echt veel spannender, vindt hij: "Het leek wel of we in een videoclip zaten."

Maar daar heeft Kevin het mis. "Zo saai van jullie," zegt Megan over de groepsdates op Coconut Beach. Deze over en weer opschepperij gaat een paar minuten zo door. Of Megan zich nog druk maakt om Kevins nieuwe liefde? Nee hoor. Ze baalt er meer van dat haar "krullen alweer zijn uitgezakt."

Grap 'r by the boobies
Kevin geeft Megan zelfs een compliment: "Dat is een heel mooi bloesje." Megan grijpt naar haar tits: "Ik heb wel dikke boobies erin. Kijk." Kevin praat Megan ook even bij over de beelden van het hop, paardje, hop gebeuren met Joshua. Hoe ze erbij lag, en vooral: wat er te horen was. Wat de twee dan nog niet weten, is dat Joshua en Chloë als een blok voor elkaar aan het vallen zijn op dat moment.

Bekijk het verwarrende, maar komische fragment hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder