Mogen we een extra kampvuur? Rosanna beweert dat Alex en Zwanetta sex hadden op weg naar Tempation

Stuur dit nieuwtje maar alvast door in je Temptation-groeps app want smeuïger dan dit wordt het vandaag niet

alex-zwanetta-sex-gehad-volgens-rosanna
Temptation Island

Wie denkt dat alle juicy-momenten tijdens Temptation Island VIPS plaatsvinden, heeft het mis. Zwanetta en Alex hadden sex op weg naar Temptation Island VIPS. Wij herhalen: Zwanetta en Alex. Alex en Zwanetta. Stuur dit nieuwtje maar alvast door in je Temptation-groeps app want smeuïger dan dit wordt het vandaag niet.

Roddel
De bron van het nieuws is Rosanna. In de nieuwe aflevering van Temptation Island Gossip vertelt de realityster aan Olcay Gulsen wat ze van de roddel afweet. Wie dat programma eerder heeft bekeken, weet dat Olcay niet bang is om directe vragen te stellen. Olcay begint over de roddel die ze in de wandelgangen heeft gehoord en Rosanna zegt zonder blikken of blozen dat ze gehoord heeft dat het waar is.

"Ja, van anderen heb ik dit gehoord. Ik heb zo mijn bronnen," aldus Rosanna, die in Temptation Island VIPS zelf ook voor de charmes van Alex valt.

Even terugspoelen
Alex en Rosanna hadden in een eerder seizoen van Temptation Island sex met elkaar. Die gebeurtenis zette de relatie van Rosanna en haar Niels onder druk. Toch zijn de twee weer bij elkaar gekomen. Ze besloten om hun fouten recht te zetten in Temptation Island VIPS. Daar gaat het nu opnieuw mis. Niels is in de ban van de blonde Fabiola en Alex duikt op in het vrouwenresort en dat lijkt Rosanna niet te kunnen weerstaan.

Relatie met Erin
Alex ziet Temptation Island VIPS als een spel. Zo deed hij mee aan het programma, terwijl hij een relatie heeft met Erin. In eerdere berichten lazen we dat Alex van te voren afspraken heeft gemaakt met zijn vriendin over zijn deelname. Hij ziet zijn rol in Temptation Island als dat van een acteur. Zijn 'deelname aan Temptation Island' blijkt nu een breed begrip, want die is volgens Alex dus al op Schiphol begonnen...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder