De FBI-resultaten zijn binnen: doen deze BN'ers mee aan Expeditie Robinson 2018?

Geen twijfel over mogelijk wat ons betreft, wat jij?

doen-deze-bners-mee-aan-expeditie-robinson-2018
Expeditie Robinson

Nu al schrijven over Expeditie Robinson is een beetje als een kerstshoot organiseren in de zomer (moeten magazines vaak doen): je zit er nog totaal niet in. Maar de opnames zijn meestal in mei/juni en dat betekent dat de kandidaten al gestrikt zijn, alleen nog niet bekend zijn gemaakt.

Toch kunnen we aan dat laatste wel iets veranderen: social media-sporen nalopen en letten op verdachte omstandigheden. Denk aan radio-stilte, foto's die overduidelijk vooruit zijn gepland of nieuwe bekende volgers die erbij zijn gekomen.

Op basis van voorgenoemde technieken zijn we tot de volgende conclusies gekomen. Deze vier namen doen mee aan Expeditie Robinson 2018, let maar op.

Famke Louise
Elk jaar doet er een spraakmakende rapper mee. Denk Ronnie Flex, denk Lil' Kleine. Wat deze kandidaten met elkaar gemeen hebben? Ze kappen er allemaal voortijdig mee. Dit jaar is het de eer aan Famke Louise. Maandag 16 juni deelde ze een foto op Instagram met de caption: HOME SWEET HOME. Zo te lezen is Famke blij - heel blij - om weer thuis te zijn na een hels verblijf op de Filipijnen.


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nienke Plas
Expeditie Robinson is voor een aantal YouTubers een springplank geweest van 'internetcelebrity' naar 'celebrity'. De proeven hebben Anna Nooshin geen windeieren gelegd en Kaj Gorgels werd ineens ook een stuk vaker herkend op straat. Eens zien wat een deelname voor Nienke Plas' carrière gaat doen. De YouTuber was afgelopen maand tijdelijk gestopt met vloggen vanwege haar Expeditie-deelname (al zei ze zelf vanwege haar aankomende cabaret-tour). De posts op haar Instagram-account zijn daarbij de afgelopen tijd allesbehalve tijdsgebonden.

YouTube


Donny Roelvink
Als iemand Expeditie Robinson kan aanraden, dan is het Dave Roelvink wel. Hij ging van 's lands meest gehate persoon naar meest geliefde, dus we horen Dave al met een Amsterdamse tongval tegen z'n broertje zeggen: "Moet je doen, man." Daarbij: vriendin Amije was op onze Glamour Forever Party in Paradiso (15 juni, de tijd van de opnames), maar waar was Donny? Op Instagram valt er helaas niets te traceren; Donny was onlangs gehackt en moet z'n feed dus weer opnieuw opbouwen.

Kaj van der Ree
De YouTuber en Radio-DJ is sinds 30 mei angstvallig stil op Instagram. Naar eigen zeggen was hij mooie dingen aan het filmen in Indonesië, maar dat geloven we natuurlijk pas als we hem eind augustus niet op de persfoto's van Expeditie Robinson zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder