Hoofdredacteur Sabine Geurten in jury Holland's Next Top Model

We zijn super trots op onze chief!

hoofdredacteur-sanne-geurten-jury-hollands-next-top-model
Paul Bellaart

Glamour's hoofdredacteur Sabine Geurten is een van de juryleden in het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model. De zoektocht naar hét nieuwe topmodel van Nederland wordt komend najaar uitgezonden op RTL5.

Onder begeleiding van presentatrice Anouk Smulders gaan de deelneemsters het leven leiden van beginnende modellen. Voor hen is de modewereld meestal niet vol glitter & glamour, maar betekent het keihard werken met soms kleine successen en nog veel vaker teleurstellingen.

Een compleet nieuwe jury zal de prestaties van de topmodellen in spe beoordelen. Onder hen Glamour's hoofdredacteur Sabine Geurten.

Na haar opleiding aan de Modeacademie Charles Montaigne werkte Sabine ruim twintig jaar met topmodellen en fotografen uit binnen- en buitenland, voor de grootste Nederlandse modetijdschriften: Blvd, Avenue, Linda, Yes, Libelle, ELLE, Marie Claire, RED en Grazia. Naast het maken van magazines heeft Sabine een schat aan ervaring als freelance stylist voor toonaangevende modemerken.

In 2011 startte ze als hoofdredacteur van Glamour. Met haar sterke gevoel voor fashion & trends en haar liefde voor tijdschriften weet ze voor de doelgroep van Nederlands grootste modemaandblad elke maand weer een inspirerend en verrassend magazine te maken.We zijn super trots op onze chief en we hebben veel zin in het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model.

Meer informatie vind je op Hollandsnexttopmodel.nl en uiteraard houden we je via Glamour.nl op de hoogte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder