Go Wildcats! Disney Channel komt met een televisieserie van High School Musical

Of we nostalgie kunnen verwachten? Bet on it, bet on it!

disney-channel-tv-serie-high-school-musical
High School Musical

Goed nieuws voor stiekeme – en minder stiekeme – High School Musical fans: de Wildcats zijn terug! Disney Channel komt met een televisieserie van High School Musical. Vinden wij (*beeld hier Sharpay’s stem in*) fabulous.

Docu-stijl
Wat we tot nu toe weten over de serie? Er komen tien afleveringen van High School Musical: The Musical. De serie wordt gefilmd in documentaire-stijl (zoals Modern Family en The Office?).

Sing-a-long
We kunnen – vanzelfsprekend – een hoop nieuwe liedjes verwachten. Ook fijn voor de nostalgische Wildcats onder ons: er wordt iedere aflevering een nieuwe versie gemaakt van een origineel HSM-lied. Denk aan Sharpay die de slow jam You are the music in me omtoverde tot een up tempo-nummer.

HSM-vibe
De serie introduceert nieuwe personages (no more Troy en Gabriella, snik!) en een nieuw verhaal. Toch blijven de High School Musical-ingrediënten er gewoon in: het middelbare schoolleven, een musical, vriendschap, een tienerliefde én een flinke dosis rivaliteit – geuit in zang en dans.

Het verhaal
Hoofdrolspelers Ricky en Nini zijn een stel, totdat Nini de relatie verbreekt. Ricky is heartbroken en wil haar terugwinnen. Hoe hij dat doet? Door auditie te doen voor de schoolmusical (die toevallig een productie van High School Musical is) in de hoop samen met Nini te mogen spelen.

Nini beseft ondertussen dat er meer vissen in de zee zijn, zoals de slimme en ambitieuze E.J. Hij laat zijn nieuwe love interest niet zo maar afpakken.

Personages
Verder komen er een aantal nieuwe personages die maar al te bekend aanvoelen: de ‘bevoorrechte prinses’ Gina, de songwriter Ashlyn en Ricky’s beste vriend Big Red. Twee nieuwe personages die High School Musical helemaal 2018 maken: de Beyoncé-fan die de choreografie van de musicals bedenkt (voelen wij hier Bey-dansjes aankomen?) Vikram en de nieuwe drama-docente (met een geheim) Miss Jenn.

Waar en wanneer?
Wanneer de serie te zien is, is nog niet bekend. Wel weten we dat de serie in ieder geval te zien zal zijn op de nieuwe streamingdienst van Disney, die eind 2019 uitkomt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder