Het is weer zover: je kunt je opgeven voor een nieuw seizoen Temptation Island

Welk koppel moét zich opgeven

People on beach, Bikini, Swimwear, Clothing, Fun, Spring break, Vacation, Competition, Summer, Undergarment,
RTL

Het is weer zover! De makers van Temptation Island zijn op zoek naar koppels die hun relatie willen testen, en verleiders die het de stellen zo moeilijk mogelijk moeten maken.

Timtation
De voorgaande seizoenen maakten al veel los bij de kijkers en deelnemers. Zo zagen we Tim, inmiddels omgedoopt tot Timtation, die er heilig van overtuigd was dat hij na het programma zou trouwen met zíjn Deborah. Maar al gauw bleek dat de opgeplakte 'no girls allowed' briefjes weinig zin hadden. Tim werd stapelverliefd op verleider Cherish. Na het programma bleek de liefde niet wederzijds te zijn. Ondertussen heeft de Belg alweer een nieuwe vlam.

Rosanna en Niels
Ook het spraakmakende koppel Rosanna en Niels zorgde voor flink wat ophef. Rosanna maakte een 'slippertje' met verleider Alex, en gooide uit woede een hele plantenpot om. Althans, dat probeerde ze. Ondanks de scheve schaats(en) is het stel inmiddels weer bij elkaar.

Begint het avontuur bij jou al te kriebelen? Hier kun je je opgeven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder